Välkommen till Julmötet, Online! Fyllt av inspiration med härliga Gästföreläsare och Nyheter inför 2021. 

Läs mer om kvällens Program och våra Gästföreläsare i Inbjudan, klicka på länken nedan. Kom ihåg att registrera dig, så skickar vi “Zoom-länken till din mail. Det här kvällen är öppen för Alla, du behöver alltså inte vara medlem i GC Network. För medlemmar ingår eventet i medlemsavgiften, som Gäst betalar man 140 kr för kvällen.

Vi byter inriktning nu. Varför då?
Nu, med 1,5 års erfarenhet så är det tid att erbjuda mer till fler. Det handlar om att både öppna upp och fördjupa. Nu vill vi ha ett öppnare Nätverk som kommer fler till del och kunna ge spännande, nya typer av event. En del av dessa kommer att vara längre tidsmässigt. Nya föreläsare, och en ny typ av föreläsare kommer att bjudas in. Som får mer tid att lära ut, så att vi efter en träff både känner och förstår på ett nytt sätt. Att få ett smakprov, och både känna och förstå vad det verkligen kan ge. För behovet att få känna och uppleva är stort. Det har vi pratat om i de olika GC Forum grupperna under året, och det vill vi nu ta fasta på och erbjuda. Vi vill, som sagt, erbjuda mer till fler, och vi vill ge möjlighet att man själv får uppleva. Vi vill alltså öppna upp för att nå ut till fler, för det kommer att bli en ny frihet för en större grupp, att kunna ta till sig det här, med nya villkor.
Vi vill ge en ny känsla och nya erfarenheter under 2021. För det är en ny tid nu, och behovet är stort. Fler och fler vill vara med och inte minst i den tid vi är inne i så behöver vi förstå och komma i kontakt med oss själva på ett nytt sätt, för att fortsätta. För att kunna se till att vara i de sammanhang som känns rätt och som ger en större mening. Om vad som är rätt för Dig.

Varmt Välkommen!
/Maria

Länk till Eventet, med Program och presentation av kvällens Gästföreläsare. Boka in dig så skickar vi ZOOM-länken till din mail.

/https://sv-se.invajo.com/event/goldencirclesnetwork/julmöte712online/