Tusen tack mina vänner för en fin kväll tillsammans!
Det kändes fint och inte minst viktigt att i dessa tider att få genomföra vårt Julevent. Att få mötas, kändes extra viktigt nu. Och det blev en fanatiskt fin kväll, känner mig så tacksam! Och för att tekniken var med oss;) Det var vårt första Online Event, men nog inte det sista. Det kan vi ha som ett komplement även framöver, för att också fler ska kunna vara med. Vi hade ju till exempel med oss en gäst från Schweiz. Så oavsett var man bor och befinner sig så kan man vara med. Fint hur nya möjligheter och idéer skapas, mitt i allt.
Varmt tack till kvällens härliga Gästföreläsare: Cissi & Mats Erwald som talade om “Slow”, och till Ulrika Rosander, som talade om “Flow”. Så inspirerande! Det var verkligen tänkvärda och inspirerande föreläsningar, som också kompletterade varandra:)
Den 15 december publiceras nästa nummer av GC Magazine, #206, med Gästkrönikor från våra Gästföreläsare. och med meditationer och nya krönikor att inspireras av. Juleventets andra meditation kommer att finnas med: ‘Natur’. Den inledande meditationen, när ni fick möta er Hjälpare: Er Guide, Andliga Ledare eller Ängel, kommer vi att prata om, och göra igen, i GC Forum Grupperna. För att kunna nå längre och få djupare upplevelse.

Boka redan nu in nästa Event den 11 januari 2021. Det blir antingen Online, eller på Finlandshuset vid Humlegården i Stockholm. Vi får se. Event inbjudan skickas ut inom kort och kommer också att publiceras här på hemsidan.

För dig som har frågor efter kvällen, eller som vill vara med i nästa GC Forum grupp som startas upp i januari, hör gärna av dig: maria@gcnetwork.se, så berättar jag mer.

Ha en fin fortsättning på Advent!

/Maria