Tack mina vänner för en fantastiskt fin kväll tillsammans!
Känner mig så glad och lycklig över att ha fått fira den här kvällen med er alla, det betyder mer än ni anar. Nu ser vi fram emot fortsättningen, i den här ’Nya tiden’ vi är inne i. Perspektivet på livet och på allt som händer omkring oss kan vi se med nya ögon, på en ny, mer övergripande nivå, om vi vill. Eller hur;)

Varmt tack till kvällens fina Gästföreläsare: Ingrid ’Pling’ Olson och Charlotte & Jörgen Ringman. Som inspirerade utifrån sina olika livsresor och delade sina visdomar om livet. Vi fick höra om hur naturens läkande kraft har gjort en avgörande skillnad i ”Naturligtvis!”, där Charlotte och Jörgen delade sina olika livsresor och hur det fått en påverkan, och gjort att de nu inte bara omfamnar livet på ett nytt sätt, utan också varandra;). Pling berättade om hennes perspektiv av hur allt hänger samman i Universum, och om ”Seven Signs of Origin”. De arketyper som hon för 30 år sedan kanaliserade ner, i syfte att kunna hjälpa människor att förstå sitt ursprung, för att kunna leva livet här, fullt ut.

Bilder från kvällen, av vår fotograf Viktoria Davidsson, publiceras i nästa nummer av GC Magazine den 8 september. Här kan vi även läsa Gästkrönikor från kvällens gästföreläsare.

Ha en fin fortsättning på hösten, tills vi ses igen<3

/Maria