Samtal om

Universell Vit Tids Healing, Online!

 
 
Ett tillfälle att prova Marias Distanshealing, och höra mer.

 

Den 21 september, 19.00 – 20.30 – Gratis!
 

”Den Universella Vit Tids Healingen är öppen för alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt. Man behöver inte förstå andlighet innan, och man måste inte söka efter något efteråt. Ingen behöver ändra sig, för man är okej som man är. Den enda biverkan som finns är att de flesta som får healing, eller arbetar med den, blir lyckligare efteråt.”
 

”Universell Vit Tids Healing är en urgammal universell healingkonst. Den ger oss möjligheten att arbeta med en målsökande healing, genom tid och rum. Denna healingkonst är universell, och är en filosofi som inte bara ger dig healande händer, utan öppnar även upp dig till en ökad förståelse av mycket inom andligheten. Den universella Vit Tids Healingen öppnar dörren. Frågan är bara: Är du beredd att gå igenom den?”
(Channie West Ambassadör för Universell Vit Tids Healing på Jorden)

 

Gratis! – Samtal om Universell Vit Tids Healing den 21/9 kl 19.00 – 20.30
Lärare: Maria Mattsson

Ett tillfälle att prova på och höra mer. Inför Höstens och Vinterns Kurser!

Anmäl dig genom att skicka ett mail till Maria, så skickar vi Zoom mötes länken till din mail: maria@gcnetwork.se

 
Maria Mattsson - grundare av GC Network

Maria Mattsson

Maria är Grundaren till GC Network. Hon har genom sitt arbete inom Nätverket inspirerat människor till andligt och personligt växande sedan 2019. Hon kallar sig för gruppinspiratör och arbetar med större eller mindre grupper, både digitalt och vid personliga arrangerade möten. Genom sitt arbete vill hon väcka till eftertanke och personligt växande. Hon har även nått ut till människor via sin bok Livsformen, så får du ut mer av livet. En bok som hjälpt många till egna insikter.

Maria är även Lärare inom Universell Vit Tids Healing, som är öppen för alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt. Man behöver inte vara medlem i GC Network för att få deltaga i dessa kurser.

“SAMTAL OM UNIVERSELL VIT TIDS HEALING”

 – Prova på Marias Distanshealing!

NÄR: DEN 21 SEPTEMBER KLOCKAN 19.00 – 20.30

PRIS: GRATIS – Men du behöver Anmäla Dig!

VAR: Mötet är Online, via Zoom
ANMÄLAN: Maila till Maria: maria@gcnetwork.se – Så skickar vi möteslänken till din mail.