OM MIG, CHANNIE …

  Jag föddes 1961 i Stockholm, Sverige. Jag döptes till Christina, men bytte officiellt 1974 mitt namn till Channie. 
Redan tidigt, som barn, hade jag olika former av andliga upplevelser. Jag kunde se den osynliga världen av andar och döda, men även älvor och andra naturväsen, samt även in i framtiden om vad som skulle hända. Det senare var delvis mycket skrämmande saker att se för ett litet barn, olyckor, krig och död. I familjen var både min mamma och mormor mediala, men ingen av dem använde sina gåvor fullt ut. Vi pratade heller aldrig öppet om detta. 
Året 1966 hade jag min första stora upplevelse av att världen jag levde i inte bara var det som fanns i min närhet. Världen var större och inkluderade även universum. Jag hade nu fått en fysisk kontakt. En kontakt som gav en mycket frågvis liten flicka, alla svar som mamma och pappa inte kunde ge. Och senare inte heller det svenska skolväsendet.
Livet som barn var för mig som en lek, men inte en sådan lek som andra barn leker. Istället handlade leken om att bli utbildad inom precis allting, fysik, kemi och vetenskap. Om hur allt var uppbyggt, universum, tiden och livet, och varför just vi finns till. Mycket handlade även om krafter och energier som inte syns, men som kan hjälpa, stärka och heala. Speciellt det där med healing fascinerade mig och jag ville och jag fick lära mig allt av mina många lärare.
 Jag mötte många olika former av lärare, med utseende som inte hör jorden till, men även ljusväsen och änglar, samt andra gudomliga väsen. Mötte även olika religiöst kända personligheter som Gud och Jesus. Är uppvuxen i en icke religiös familj och släkt, och gick senare emot den traditionen och konfirmerade mig i svenska kyrkan. Men min nuvarande helhetstro är dock mer vidsträckt och större än så. 
Redan innan jag hunnit bli tonåring, så hade jag gått nästan alla healingutbildningar som erbjöds och blev senare även lärare, huvudlärare för Sverige och till sist ambassadör för Jorden, för den healing jag arbetade med. Som vuxen hjälpte jag till att forska om denna healingform på KI (Karolinska Institutet) i Stockholm, med slående resultat. 
 Jag fortsätter än idag att utbilda och vidareutveckla mig. Mina lärare har alltid sagt att livet är en evig skola, som aldrig tar slut.
Sedan många år tillbaka är hela världen mitt arbetsfält. Jag utbildar elever och lärare inom enormt många spirituellt andliga områden. Detta är mitt liv och mitt kall.

OM PIA

Pia är Supreme Teacher och Huvudlärare för den Universella Vit Tids Healingen i Sverige.Hon är även Certifierad Änglakortstolkare och Medial rådgivare. Hon bor i Hedemora. Hon har även arbetat som Healingterapeut sedan 1995 och Pia berättar att det har varit en fantastisk resa genom livet som givit henne så otroligt mycket upplevelser, kunskaper och insikter genom möten med alla underbara människor, djur och platser som vår vackra Moder Jord delar med sig av. Hon plockar fortfarande upp vackra pärlor på sin livsväg, som delar med sig om livets kunskaper. Pia är även Lärare för att utbilda Lärare i Universell Vit Tids Healing 1, 2, 3 och Lärare för Universell Vit Tids Healing 1-4, samt Sten- och Mineralhealing 1-4.