Välkommen som medlem

Golden Circles Network är ett friare, mer oberoende medlemsnätverk för sina medlemmar. Inom ramen tillåter man en fri syn på livet och alla dess delar som tillsammans bildar en helhet. Grundtanken är att nätverket är en plattform för personlig utveckling.
All information, vare sig den ges ut i skrift eller tal är fritt, det vill säga det finns inga intressen att påverka eller styra sina medlemmar. Det bygger på var och ens fria vilja. Vi lägger inga värderingar på varje individs egen tro, så länge den är god och kärleksfull. Det finns inget rätt eller fel.
Alla med ett genuint intresse kring de här frågorna är välkomna att ansöka om medlemskap. För att få bli medlem så måste man antingen bli rekommenderad av en medlem alternativt svara på några enkla frågor samt godkänna nätverkets stadgar (länk till GC Stadgar nedan).

PREMIUM MEDLEM

Premium medlemskap är ett val för alla som vill gå vidare inom det personliga och andligheten. Ett förmånligt medlemskap 2021. Som Premium medlem får du tillgång till ett större nätverk. Att efter föreläsningarna vid varje event få tillfälle att träffa gästföreläsarna. Och Premium grupperna kommer att utöver ordinare träffar i GC Forum grupperna, träffas för erfarenhetsutbyte och diskussioner. Läs vidare nedan vad som ingår att vara Premium medlem.

MEDLEMSKAP 2021


FRI MEDLEM
Pris 300 kr/Event

Möjlighet att deltaga på årets 6 event. Fri medlem passar för intresserade och helt nya och ger en möjlighet att gå på årets Event. Man betalar 300 kr per event. När man deltagit på 4-6 event så har man möjlighet att få bli Bas medlem, och erhåller då ett reducerat pris för alla event under året. Som fri medlem så blir man registrerad i deltagarregistret för event och får utskick om alla event och förtur att boka. 

BAS MEDLEM
Pris 1.280 kr för Bas Medlemskap
Bas medlem gäller för de som varit Fri medlem och närvarat på minst 4-6 event. Som Bas medlem erhåller man ett reducerat pris för årets 6 event. Bas medlemmar är med i deltagarregistret för event och får utskick om alla event och förtur att boka. 


PREMIUM MEDLEM
Pris 4.140 kr för Premium Medlemskap
Premium medlemskap är ett val för alla som vill gå vidare inom det personliga och andligheten. Ett förmånligt medlemskap 2021.

I Premium medlemskapet ingår
–  Årets 6 Event
–  GC Forum Konceptet med Gruppverksamheten
8 Gruppmöten per år. (4 på våren och 4 på hösten).
GC Forum Dagar, i maj och  november, här samlas alla grupper under en dag för erfarenhetsutbyte. Grupperna delar med sig till varandra av insikter och erfarenheter, som ger energi till gruppernas fortsättning.
–  Premiumsidor: gcnetwork.se med personligt medlemsinlogg:

   –  GC Magazine – 6 utgåvor per år
   –  Meditationer, även inspelade.
   –  Ny MedlemsBlogg
–  Vip-plats vid event med fin placering
 Vip-Mingel med Gästföreläsarna efter föreläsningarna vid event

“Det här nätverket ger ringar på vattnet, vi utvidgar och växer. Symboliken för detta ser du här i nätverkets andra symbol.”

 

Mission
Att alla människor ska nå sin egen livsväg och sanning.


Vision

Att nätverket ger sina medlemmar möjlighet till personligt och andligt växande.


Mål

Genom att tillhandahålla en bredd av inspiration och kunskap, utvecklas medlemmarna i sin egen riktning, i den takt som passar för varje individs mål och drömmar.

 

FRI

MEDLEM

300 kr/event

BAS

MEDLEM

1.280 kr/år

PREMIUM

MEDLEM

4.140 kr/år

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Här bredvid fyller du i dina uppgifter och svarar på två korta frågor. Fyll även i vem som är din referensperson inom nätverket, dvs vem som rekommenderar dig som medlem. Om du inte känner någon i nätverket; skriv några rader om dig själv och varför du vill bli medlem, i din ansökan.

När du fått erbjudande om medlemskap så skickas en faktura via mail. När vi erhållit din betalning påbörjas ditt medlemskap. 

Om du önskar att vi skickar en faktura till ditt företag, skriv gärna det i meddelande rutan, samt ange redan nu företagets organisations nummer.

Har du ett intresse av att utveckla dig?

Har du någon gång deltagit på föreläsningar eller läst böcker som inspirerar, inom personlig utveckling?

Jag ansöker om att bli medlem i GC Network och godkänner GC Network Stadgar & Villkor

12 + 8 =