Välkommen som medlem

Golden Circles Network är ett friare, mer oberoende medlemsnätverk för sina medlemmar. Inom ramen tillåter man en fri syn på livet och alla dess delar som tillsammans bildar en helhet. Grundtanken är att nätverket är en plattform för personlig utveckling.

All information, vare sig den ges ut i skrift eller tal är fritt, det vill säga det finns inga intressen att påverka eller styra sina medlemmar. Det bygger på var och ens fria vilja. Vi lägger inga värderingar på varje individs egen tro, så länge den är god och kärleksfull. Det finns inget rätt eller fel.

Alla med ett genuint intresse kring de här frågorna är välkomna att ansöka om medlemskap. För att få bli medlem så måste man antingen bli rekommenderad av en medlem, alternativt svara på några enkla frågor samt godkänna nätverkets stadgar (länk till GC Stadgar nedan).

DISTANS MEDLEM

För dig som bor i annan stad eller utomlands som inte har möjlighet att närvara på alla event under året, men som ändå vill vara medlem och få tillgång till all den information som är exklusivt för nätverkets medlemmar på hemsidan samt alla GC Magazine, 8 gånger per år. Och för dig som också har för avsikt att resa in och närvara vid årets två stora Event: GC Sommar Event i juni och GC Jul Event i December.

PREMIUM MEDLEM

Under 2020 kommer en ny medlemsnivå: ‘Premium Medlem’. Som Premium Medlem får du tillgång till ett större nätverk. Att efter föreläsningarna vid varje event få tillfälle att träffa gästföreläsaren i en mindre grupp för att fördjupa diskussionen och erfarenhetsutbytet. Premium gruppen/grupperna kommer att, utöver ordinarie träffar, träffas för erfarenhetsutbyte och diskussioner.

Ansökan att bli Premium medlem och även att vara med i en Premium grupp kommer att öppnas upp under hösten 2020.

Premium medlemmar ska godkännas av nätverkets Grundare/Advisory Board.

   

   ”Det här nätverket ger ringar på vatten, vi utvidgar och växer. Symboliken för detta ser du här i nätverkets andra symbol.”

    

   Mission
   Att alla människor ska nå sin egen livsväg och sanning.


   Vision

   Att nätverket ger sina medlemmar möjlighet till personligt och andligt växande.


   Mål

   Genom att tillhandahålla en bredd av inspiration och kunskap, utvecklas medlemmarna i sin egen riktning, i den takt som passar för varje individs mål och drömmar.

    

   SPECIALERBJUDANDE 2020

   AUGUSTI – DECEMBER 2020 – 3.800 kr 

   (Ord. pris 1 år: 9.400 kr)

   • AUGUSTI EVENT den 31 augusti 
   • GC JULMÖTE den 7 december, kl 10.30-16.00 – Nyhet!
   • JUL EVENT den 7 december, kl 17.30-20.30
   • 4 GC FORUM Gruppmöten under hösten
    (Varje grupp bestämmer sina egna tider)
   • Samt årets 8 nummer av GC MAGAZINE

   Läs mer om vad som ingår i Medlemskapet här bredvid.

   Detta erbjudande gäller tom 15/9 2020

   Anmälan genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan.
   Om du vill veta mer, har frågor och funderingar, kontakta Maria: maria@gcnetwork.se

   I MEDLEMSKAPET INGÅR,
   (Under din Medlemsperiod)

   • ALLA EVENT
    Med Nätverkande & Inspiration från inbjudna Gästföreläsare
   • GC FORUM MÖTEN
    Möjlighet att deltaga i en eller flera GC Forum Grupper
   • GC FORUM DAG
    Alla GC Forum grupper möts för erfarenhetsutbyte
   • GC MAGAZINE
    Nyhets- & Tema Magasinet. Med teman, krönikor, gästkrönikor och praktiska övningar och meditationer, med utgivning 8 ggr/år. 
   • GCNETWORK.SE
    Varje medlem erhåller ett personligt inlogg till Nätverkets speciella Medlemssidor. Här finns en Medlemsblogg samt all gruppinformation rörande GC Forum Konceptet samt en speciell sida för Premium Medlemmar och Premium grupperna. (från hösten 2020)
   • PREMIUM MEDLEMSKAP
    Med extra förmåner, samt möjlighet att ingå i en Premium grupp. Mer information och ansökan att bli Premium medlem och att vara med i en Premium grupp sker under hösten 2020.

   GC STADGAR
   GC Stadgar måste godkännas för medlemskap. GC STADGAR

   ÅNGERRÄTT
   Vi tillämpar två veckors ångerrätt enligt Distans- och Hemförsäljningslagen. Det betyder att du kan ångra dig två veckor efter ditt första möte. Vi återbetalar då medlemsavgiften minus 200 kr i administrativ avgift.

   BETALNING

     • Faktura med BG eller Swish betalning
     • Samtliga priser är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag.
     • Medlemskapet löper per helår eller halvår (kalenderår)

   ÅRS 
   MEDLEM

   12 månader 9.400 kr

   HALVÅRS MEDLEM

   6 månader
   5.400 kr

   DISTANS MEDLEM

   12 månader 4.200 kr

   PREMIUM MEDLEM

   12 månader 14.800 kr

   VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

   Här bredvid fyller du i dina uppgifter och svarar på två korta frågor. Fyll även i vem som är din referensperson inom nätverket, dvs vem som rekommenderar dig som medlem. Om du inte känner någon i nätverket; skriv några rader om dig själv och varför du vill bli medlem, i din ansökan. 

   När du fått erbjudande om medlemskap så skickas en faktura via mail. När vi erhållit din betalning påbörjas ditt medlemskap och du får tillgång till medlemssidorna, som är exklusivt för medlemmar samt fri tillgång till alla Nätverkets Event, GC Forum och GC Magazine.

   Om du önskar att vi skickar en faktura till ditt företag, skriv gärna det i meddelande rutan, samt ange redan nu företagets organisations nummer.

   Har du ett intresse av att utveckla dig?

   Har du någon gång deltagit på föreläsningar eller läst böcker som inspirerar, inom personlig utveckling?

   Jag ansöker om att bli medlem i GC Network och godkänner GC Network Stadgar & Villkor

   13 + 5 =