Meditation 3

Centralsolen

Universums oändlighet kanske lockar dig, i så fall har du redan provat på liknande meditationer.

Om man vill komma i kontakt med starkare energier och krafter i sin Meditation kan man även besöka Centralsolen i Universum. Inom andligheten är detta mångas mål och val för sina Meditationer. Centralsolen representerar en mycket stark och ren kraft, en gudomlig källa. Bara att veta om att denna plats verkligen finns är en god början för att komma dit. Har man ett namn, en form av adress blir allting lättare. Som att veta att Göteborg finns och ligger i Sverige.

Du väljer om du vill sitta upp eller ligga ner och Meditera. Ha alltid lugn och ro omkring dig, kanske total tystnad eller tyst lugn musik.

Här är exempel på en plats, i Universum, Centralsolen.

 1. Innan du börjar kan man hålla i en sten som till exempel Citrin, mer för dess färg och dess skimmer än dess koppling till ett specifikt Chakra.
 2. Tänd ett ljus och lägg gärna en Bergkristall Spets intill ljuset.
 3. Blunda och fokusera sedan på att ta dig till Centralsolen.
 4. Ta ner ett gyllene ljus till ditt Kronchakra. Låt sedan ljuset färdas ner igenom kroppen. Först till Tredje Ögats Chakra och sedan ner till Hjärtchakra.
 5. Andas lugnt. Försök att slappna av och gå djupare in i känslan. Du är där, du svävar precis nedanför en enorm gyllene sol, Centralsolen. Du är enbart medveten om den, dess ljus och dess omfamning av dig med sin energi.
 6. Bli mer delaktig i din Meditation genom att i tanken be om en gyllene stråle, direkt från Centralsolen till ditt Hjärtchakra.
 7. Be nu om att Centralsolens gudomliga ljus skall uppfylla dig och din kropp, och ge dig kraft och harmoni.
 8. Känn hur du omfamnas på ett gudomligt plan och välsignas. Andas och slappna av ännu mer.
 9. Försök att tänka dig hur du delar med dig av ditt inre gyllene ljus till Centralsolen som ett tack. Centralsolens ljus svarar dig med att ge mer av sin gyllene stråle till dig. Allt gyllene ljus blandas i hela dig och hela din kropp, nu även lyser och strålar vidare ut genom din kropp till din Aura. Du riktigt lyser av Centralsolens ljus.
 10. Om du vill kan du nu ge lite av ditt nyfunna ljus till Moder Jord, eller till en vän i behov av vägledning i livet, ljus och kraft.
 11. Kom tillbaka, andas lugnt och känn din kropp här och nu. Öppna långsamt ögonen.

 

“När du lärt dig att Meditera på Centralsolen kan du be om fler strålar än en.”