Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Samtal om Universell Vit Tids Healing, Online 21/9 – Gratis!

21 september, 2022 @ 19:00 - 20:30

om gcnetwork

Samtal om Universell Vit Tids Healing

{

Välkommen att “Höra mer och Prova på” 21/9 kl 19.00! Inför Kurserna som startar under Hösten. Mötet är Gratis och Online! 

 Den Universella Vit Tids Healingen är öppen för alla att lära sig

“Universell Vit Tids Healing är en urgammal universell healingkonst. Den ger oss möjligheten att arbeta med en målsökande healing, genom tid och rum. Denna healingkonst är universell, och är en filosofi som inte bara ger dig healande händer, utan öppnar även upp dig till en ökad förståelse av mycket inom andligheten. Den universella Vit Tids Healingen öppnar dörren. Frågan är bara: Är du beredd att gå igenom den?”

 

”Den Universella Vit Tids Healingen är öppen för alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt. Man behöver inte förstå andlighet innan, och man måste inte söka efter något efteråt. Ingen behöver ändra sig, för man är okej som man är. Den enda biverkan som finns är att de flesta som får healing, eller arbetar med den, blir lyckligare efteråt.”

(Channie West Ambassadör för Universell Vit Tids Healing på Jorden)

 

 

Prova på Marias Distanshealing – Gratis & Online!

“Samtal om Universell Vit Tids Healing” den 21 september kl 19.00 – 20.30.
Ett tillfälle att Prova på och Höra mer inför kurserna som startar under Hösten.

ANMÄLAN: Genom att Maila till: maria@gnetwork.se. Vi skickar Zoom möteslänken till din mail.

Du behöver inte vara medlem i GC Network. Varmt välkommen!

 

Maria Mattsson - grundare av GC Network

Maria Mattsson
Lärare i Universell Vit Tids Healing

Maria Mattsson

Maria är Grundaren till GC Network. Hon har genom sitt arbete inom Nätverket inspirerat människor till andligt och personligt växande sedan 2019. Hon kallar sig för gruppinspiratör och arbetar med större eller mindre grupper, både digitalt och vid personliga arrangerade möten. Genom sitt arbete vill hon väcka till eftertanke och personligt växande. Hon har även nått ut till människor via sin bok Livsformen, så får du ut mer av livet. En bok som hjälpt många till egna insikter.

Maria är Lärare inom Universell Vit Tids Healing, som är öppen för alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt. Man behöver inte vara medlem i GC Network för att få deltaga i dessa kurser.

 

Anmäl dig genom att maila direkt till Maria: maria@gcnetwork.se. Så skickar vi Zoom möteslänken till din mail. Detta tillfälle är Gratis – Varmt välkommen!

 

“Du behöver inte vara medlem i GC Network för att vara med.”

 

 

Detaljer

Datum:
21 september, 2022
Tid:
19:00 - 20:30
Evenemang Kategori:

Plats

Online, via Zoom!
Sverige

Arrangör

Golden Circles Network
E-post
info@gcnetwork.se
Visa Arrangör-webbplats