Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kryssning till Helsingfors 12-14 maj – INSTÄLLD PGA SJUKDOM!

maj 12 - maj 14

personlig utveckling

Kryssning Helsingfors

12-14/5

{

INSTÄLLD PGA SJUKDOM!

Vi måste tyvärr meddela att Kryssningen är inställd pga sjukdom, vi återkommer med nya datum.

 

Följ med på Kryssning till

Helsingfors med Tema Andlighet

Följ med på Kryssningen till Helsingfors med Tema Andlighet! Med Samtal om och med Andlig Vägledning i grupp samt enskilda möten. Ängla- och Tarotkorts läggningar och Grupp meditationer. Läs mer om Programmet nedanvoch hur du bokar in dig.
Vi ser fram emot ett inspirerande Program med föreläsningar av Channie West, Pia Nordström och Maria Mattsson med möjlighet att boka Enskilda samtal för Konsultationer. I Helsingfors kan man välja att vara kvar ombord på båten och boka in sig för Enskilda samtal med Konsultationer alternativt ha en Fri dag i Helsingfors. Det är begränsat antal platser. Sista bokningsdag är den 3 april. Du behöver inte vara medlem i GC Network för att få följa med.

Varmt välkommen, vi ser fram emot en inspirerande och fin kryssning med Silja Serenade till Helsingfors!

 

Program

 

Dag 1

15.00
Samling

15.15
Kort om Meditationer med Channie
Kort om Ängla- och Tarotkort med Pia

15.45
Meditation med Channie

16.00
Ängla- och Tarotkorts läggningar för Gruppen med Pia och Channie

16.30-16.45
Fika!
Med möjlighet att boka tid för Enskild Vägledning med Konsultation, för Dag 1 och 2.

17.00
Silja Serenade avgår Stockholm, Värtahamnen

17.00-19.00
Enskilda samtal med Konsultationer (Boka tid vid fikat kl 16.30) – 18.00 Kort Paus

19.30
Gemensam Middag, Grande Buffet

 

Dag 2

Från 07.30
Frukost, Grande Buffet

10.00
Silja Serenade ankommer Helsingfors, Olympiaterminalen

Aternativ 1
10.00 – 15.00
Egen tid i Helsingfors, man kan gå av och på båten hela dagen. Egen lunch

Alternativt 2
Kl 10.00- 14.00
Enskilda samtal/Konsultationer
(Boka tid Dag 1). Egen lunch

15.30
Samtal om Stenar och Healing med Pia, Channie och Maria

16.30-17.00
Numerologi med Pia

17.15 – 19.00
Enskilda samtal med Konsultationer
(Boka tid Dag 1). 18.15 Kort paus

17.00
Silja Serenade avgår Helsingfors, Olympiaterminalen

19.00
Änglameditation med Pia

19.30
Gemensam Middag Grande Buffet

 

Dag 3

Från 07.30
Frukost, Grande Buffet

10.00
Silja Serenade ankommer Stockholm, Värtahamnen

 

Kryssningspaket

 • ‘Promenade-Hytt’ med fönster in mot Promenaden/Gågatan – ToR (Välj: Egen hytt eller del i Dubbel med en vän)
 • Middag, Grande Buffet x 2
 • Frukost, Grande Buffet x 2
 • ´Kaffe paus´ (kaffe, te, vatten, tre sorters söta och salta tilltugg) x 2
 • Program – Andlig vägledning, Ängla-Tarotkortsläggningar och Meditationer – Se Program
Paket 1
Egen Hytt: 3.400 kr
 
Paket 2
Del i Dubbelhytt: 2.900 kr

 

Bokning, Betalning och Praktisk info

 1. Anmäl dig så snart du kan och betala  senast den 3 april genom att maila till info@gcnetwork.se.
  Skriv ditt namn (ev Företag), Adress, Mobilnummer, Personnummer (dessa passageraruppgifter behöver TallinkSilja för alla passagerare) samt det Kryssningspaket du valt.
  Boka Paket 1: Egen hytt om du reser själv. Om du åker med en vän välj “Paket 2: Del i dubbelhytt”. Viktigt att du anger vem du ska dela hytt med i ditt mail. (Ni ansvarar själva för att ordna en ‘hyttkompis’.)
 1. När vi fått din anmälan skickar vi en faktura per mail med det Kryssningspaket du valt. När du har betalat för resan så är din plats säkrad. Betala in senast den 3 april.
 1. Ni får er biljett i Silja-terminalen. På biljetten står ditt Hyttnummer. Obs! Biljetten är också din Hytt-nyckel.
 2. Avresedagen: Vi har möjlighet att gå ombord på båten redan kl 14.30. Du kan välja att komma direkt till Konferens-avdelningen med din väska, alternativt lämna in väskan i din hytt. Vi kommer därmed inte att samlas i Silja-terminalen, utan ses direkt vid Konferensavdelningen.
 3. Programmet börjar klockan 15.00.
  Vi ser fram emot en härligt inspirerande Kryssning!

 

Presentation av Föreläsare

 

Channie West

channie om healing

OM MIG, CHANNIE …
Jag föddes 1961 i Stockholm, Sverige. Jag döptes till Christina, men bytte officiellt 1974 mitt namn till Channie.
Redan tidigt, som barn, hade jag olika former av andliga upplevelser. Jag kunde se den osynliga världen av andar och döda, men även älvor och andra naturväsen, samt även in i framtiden om vad som skulle hända. Det senare var delvis mycket skrämmande saker att se för ett litet barn, olyckor, krig och död. I familjen var både min mamma och mormor mediala, men ingen av dem använde sina gåvor fullt ut. Vi pratade heller aldrig öppet om detta.
Året 1966 hade jag min första stora upplevelse av att världen jag levde i inte bara var det som fanns i min närhet. Världen var större och inkluderade även universum. Jag hade nu fått en fysisk kontakt. En kontakt som gav en mycket frågvis liten flicka, alla svar som mamma och pappa inte kunde ge. Och senare inte heller det svenska skolväsendet.
Livet som barn var för mig som en lek, men inte en sådan lek som andra barn leker. Istället handlade leken om att bli utbildad inom precis allting, fysik, kemi och vetenskap. Om hur allt var uppbyggt, universum, tiden och livet, och varför just vi finns till. Mycket handlade även om krafter och energier som inte syns, men som kan hjälpa, stärka och heala. Speciellt det där med healing fascinerade mig och jag ville och jag fick lära mig allt av mina många lärare.
Jag mötte många olika former av lärare, med utseende som inte hör jorden till, men även ljusväsen och änglar, samt andra gudomliga väsen. Mötte även olika religiöst kända personligheter som Gud och Jesus. Är uppvuxen i en icke religiös familj och släkt, och gick senare emot den traditionen och konfirmerade mig i svenska kyrkan. Men min nuvarande helhetstro är dock mer vidsträckt och större än så.
Redan innan jag hunnit bli tonåring, så hade jag gått nästan alla healingutbildningar som erbjöds och blev senare även lärare, huvudlärare för Sverige och till sist ambassadör för Jorden, för den healing jag arbetade med. Som vuxen hjälpte jag till att forska om denna healingform på KI (Karolinska Institutet) i Stockholm, med slående resultat.
Jag fortsätter än idag att utbilda och vidareutveckla mig. Mina lärare har alltid sagt att livet är en evig skola, som aldrig tar slut.
Sedan många år tillbaka är hela världen mitt arbetsfält. Jag utbildar elever och lärare inom enormt många spirituellt andliga områden. Detta är mitt liv och mitt kall.

 

Pia Nordström

Pia är Supreme Teacher och Huvudlärare för den Universella Vit Tids Healingen i Sverige. Hon är även Certifierad Änglakortstolkare och Medial rådgivare. Hon bor i Hedemora. Hon har även arbetat som Healingterapeut sedan 1995 och Pia berättar att det har varit en fantastisk resa genom livet som givit henne så otroligt mycket upplevelser, kunskaper och insikter genom möten med alla underbara människor, djur och platser som vår vackra Moder Jord delar med sig av. Hon plockar fortfarande upp vackra pärlor på sin livsväg, som delar med sig om livets kunskaper. Pia är även Lärare för att utbilda Lärare i Universell Vit Tids Healing 1, 2, 3 och Lärare för Universell Vit Tids Healing 1-4, samt Sten- och Mineralhealing 1-4. Lärare för Board of Angels.

 

Maria Mattsson

Maria Mattsson - grundare av GC Network

 

 

 

Maria är Grundaren till GC Network. Hon har genom sitt arbete inom Nätverket inspirerat människor till andligt och personligt växande sedan 2019. Hon kallar sig för gruppinspiratör och arbetar med större eller mindre grupper, både digitalt och vid personliga arrangerade möten. Genom sitt arbete vill hon väcka till eftertanke och personligt växande. Hon har även nått ut till människor via sin bok ‘Livsformen, så får du ut mer av livet’. En bok som hjälpt många till egna insikter.
Maria är även Lärare inom Universell Vit Tids Healing, som är öppen för alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt.

Jag gick min första kurs i Universell Vit Tids Healing för 14 år sedan. Det förändrade successivt både mig och mitt liv. Steg för steg kunde livet ledas in på “min egen väg”, jag känner så. Den här läkande filosofin ger inte bara healande händer, utan öppnar även upp till en ökad förståelse av det mesta inom andligheten. Jag har mött människor och kommit in i sammanhang som jag annars aldrig skulle ha gjort. Det här är anledningen till att jag valde att utbilda mig till Lärare, för att få ge den här kunskapen och gåvan vidare.
/Maria

Detaljer

Start:
maj 12
Slutar:
maj 14
Evenemang Kategori:

Arrangör

Golden Circles Network
E-post:
info@gcnetwork.se
Visa Arrangör-webbplats