Lärare

{

Läs mer om Healingen och om Kurser på Hemsidan: www.mmhealing.se

Maria Mattsson - grundare av GC Network
Maria Mattsson

Maria är Grundaren till GC Network. Hon har genom sitt arbete inom Nätverket inspirerat människor till andligt och personligt växande sedan 2019. Hon kallar sig för gruppinspiratör och arbetar med större eller mindre grupper, både digitalt och vid personliga arrangerade möten. Genom sitt arbete vill hon väcka till eftertanke och personligt växande. Hon har även nått ut till människor via sin bok Livsformen, så får du ut mer av livet. En bok som hjälpt många till egna insikter.

Maria är även Lärare inom Universell Vit Tids Healing, som är öppen för alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt. Man behöver inte vara medlem i GC Network för att få deltaga i dessa kurser

“Jag gick min första kurs i Universell Vit Tids Healing för 14 år sedan. Det förändrade successivt både mig och mitt liv. Steg för steg kunde livet ledas in på “min egen väg”, jag känner så. Den här läkande filosofin ger inte bara healande händer, utan öppnar även upp till en ökad förståelse av det mesta inom andligheten. Jag har mött människor och kommit in i sammanhang som jag annars aldrig skulle ha gjort. Det här är anledningen till att jag valde att utbilda mig till Lärare, för att få ge den här kunskapen och gåvan vidare”

/Maria