Om Grundaren

{

Vill Du vara med, så är det en möjlighet att möta andra, att ha någon att prata med.

Det handlar om viljan att utveckla sig vidare, få nya insikter om livet, att inse betydelsen av sitt eget personliga växande.

Maria är Grundaren till GC Network. Hon har genom sitt arbete inom Nätverket inspirerat människor till andligt och personligt växande sedan 2019. Hon kallar sig för gruppinspiratör och arbetar med större eller mindre grupper, både digitalt och vid personliga arrangerade möten. Allt beroende på de rådande omständigheterna i samhället. Genom sitt arbete vill hon väcka till eftertanke och personligt växande.
Hon har även nått ut till människor via sin bok Livsformen, så får du ut mer av livet. En bok som hjälpt många till egna insikter.

Hon startade sitt Nätverk när hon insåg behovet av, men även viljan hos människor att växa. Att utveckla sig och få nya insikter om livet, att inse betydelsen av sitt eget personliga växande. Hennes bakgrund har inspirerat många och hennes bakomliggande kunskaper har hjälpt till att öppna människor till dessa nya insikter. Något som de själva annars kanske inte skulle nå fram till. Maria vill också att fler skall börja söka på egen hand. Men ofta behöver vi lite hjälp, och hennes Nätverk kan vara den stödjande länken för att våga ta steget. Steget att gå in i en ny process, där man kan se och uppleva mer av vad livet har att ge.
Hon samlar medlemmar till diskussionsgrupper, men håller även större inspirationsföreläsningar. Själv söker hon sin inspiration och finner sitt lugn i naturen, gärna i en skog eller på en brygga invid havet. Något som avspeglar sig vid de gruppmeditationer som hon leder.

Grundaren leder gruppmeditationer.

Vad har hänt för mig de senaste åren

“Hösten 2014 blev en stor vändning och skillnad i mitt liv. Efter att ha gått flera kurser så började jag känna och uppleva allt mer. Egentligen har jag väl alltid varit mer eller mindre inkännande och intuitiv i mitt liv, men det blev en stor skillnad den där hösten. I samband med detta skrev jag även färdigt min bok. Eftersom jag fick helt nya upplevelser på andra sätt kunde jag även kanalisera ner texter. Valde att ta med en av dessa kanaliserade texter när jag publicerade boken Livsformen – Så får du ut mer av livet, i augusti 2015.

Har under åren som gått, sedan dess, även arbetat med kurser och workshops. Skrev bland annat workshopen: Livsformen – Så får du ut mer av livet och därefter Business Konceptet A Business Formula – Hur du får ut mer av ditt arbetsliv och affärsliv samt Din Egen Business Formula, 2016 och 2017. Har gjort detta för att väcka till debatt och insikter hos människor både privat och i affärslivet. Genom att samla till diskussionsgrupper och hålla inspirationsföreläsningar både om min bok och om Business Konceptet, har jag nått ut till fler, och delat med mig av det som jag tror kan göra skillnad och hjälpa andra.

”Golden Circles Network … Kändes helt rätt i en tid då vi behöver mötas i de här frågorna.”

Sedan 2019 har jag velat nå ut på nya sätt och bestämde mig för att starta Nätverket Golden Circles Network. Både namnet och symbolen med de gyllene cirklarna kom till mig i en vision och det fanns ingen tvekan inom mig. Det kändes helt rätt i en tid då vi behöver mötas i de här frågorna.

Nätverket är en mötesplats för andligt och personligt växande och alla som vill kan vara med. Vi kan mötas både fysiskt och digitalt, och vi har både event, samt den viktiga gruppverksamheten GC Forum. Sedan finns även GC Magazine, samt hemsidan gcnetwork.se, som är naven i Nätverket. Det har varit en spännande process att se medlemmarna växa och i det har även jag själv växt och utvecklats. 
Att få ett sammanhang att kunna tala om de här frågorna är viktigt, inte minst i dessa tider, när människor mer än någonsin känner sig rådvilla. Tillsammans kan vi stärka varandra. Jag har själv upplevt och sett detta på nära håll, genom Nätverkets verksamhet. Egentligen behöver nog alla någon att prata med, det har även varit avgörande för mig.

“Jag vill att fler söker på egen hand, och vill Du vara med så är det en möjlighet att möta andra, att ha någon att prata med.”

Maria Mattsson