Tusen tack till er alla!
Vilken härlig kväll att samlas för vårt Sommar Event vid Rosendals Wärdshus. Denna underbara plats, mitt i naturen med utsikt över Djurgårdsbrunnsviken. Här började kvällen med mingel, och det bjöds på äppelmust och tilltugg.

Maria hälsade välkommen och inledde med: “Det är dags nu”, där hon talade om vikten av att släppa fram sin fulla potential. Hur kan vi integrera andligheten i vår vardag? Just ditt liv och yrke. Hur kan den te sig utan att man pratar högt om den, eller att man visar den utåt? Använda den i den form man kan. Kanske via ett inkännande, intuition, medialitet, healing, eller vad ditt intresse är. Mer om detta med konkreta exempel i nästa Nyhetsbrev.

Kvällens Gästföreläsare Dr Sanna Ehdin hälsades välkommen. Sanna är verksam som entreprenör, författare och hälsoinspiratör. Hon driver det börsnoterade företaget Dr Sannas AB och ger snart ut sin 16:e bok. Hon bjöd på en föreläsning med djup och hjärta, och gav oss konkreta råd för vår hälsa och livskvalitet, att använda i vår vardag. Hon pratade också om mindfulness, guidade oss i ‘Happy Heart metoden’, och fick oss alla att kramas i 20 sekunder:) Tusen tack Sanna för att du kom och gästade oss. Du är en sann inspiratör och förebild. Ni kan följa Sanna på hennes blogg: www.ehdin.com samt i sociala medier. Läs även Sannas Gästkrönika i nästa nummer av GC Magazine, som publiceras den 27/6.

Kvällens andra föreläsare, Sara Jansson arbetar sedan 15 år som Healer, med Energihälsovård, och använder sig av ‘Reconnective healing’. Hon driver Helhjärtat Center i Vasastan, en mottagning för hälsa, välmående och personlig utveckling. Sara berättade på ett personligt sätt om sin livsresa. Från att ha arbetat i ansvarspositioner inom livsmedels- och restaurangbranschen och som produktionsledare för företagsevent, till att för 15 år sedan vara med om en otroligt stark upplevelse, som ledde in henne på en helt ny väg i livet. Läs mer om Sara och hennes arbete på hemsidan: www.helhjartat.nu. Sara är också medlem i GC Network.

Välkommen till nästa Event – GC AUGUSTI EVENT – den 26 augusti  Uppstarten efter sommaren. Gästföreläsare är det kända Mediet Benny Rosenqvist, som kommer bjuda på en spännande kväll.
Under kvällen presenteras GC Forum Konceptet närmare, och i slutet av kvällen kan man anmäla sig för att vara med i en grupp.
Eventet är vid ‘Piperska Muren’, en liten oas mitt i Stockholm.
Läs mer om Augusti Eventet och boka din plats genom att klicka på länken:
https://sv-se.invajo.com/event/gcnetwork/gcaugustievent

Nästa vecka, den 27 juni publiceras nästa utgåva av GC Magazine. Nyhetsbrevet kommer även denna gång att publiceras här i Nyhetsbloggen, öppen för alla att läsa.
Till sist: En digital Gästbok finns nu här på hemsidan. En fin idé från en av våra medlemmar. Skriv gärna en hälsning, när du vill.

Ha en fin midsommar – ta hand om varandra!

/Maria

Tack till Fotograf: Viktoria Davidsson, för alla underbara bilder.
Nedan ett urval, fler bilder i Medlemsbloggen.