#205

September 2020

 

NYHETSMAGASINET EXKLUSIVT FÖR MEDLEMMAR I
GOLDEN CIRCLES NETWORK

 

Förord

 

Så var det dags, höstnumret av GC Magazine. När jag skriver de här raderna är det en sån där underbar klarblå och solig, lugn och skön höstdag. Njuter av säsongerna, och hösten är för mig lite av en favorit. Just de här dagarna är lätta att tycka om, med sin höga, klara luft och en natur som fullkomligt sprakar av färg. Även att få mysa inomhus med massor av tända ljus och i bästa fall en brasa, ger ett lugn och en skön känsla

Snart ses vi igen, och den 3 november möts vi i en ny typ av event, en inspirerande kväll då vi kommer att presentera nyheter för 2021. Kvällen bjuder på en hemlig gäst som kommer att presentera sig under kvällen. Vi vill ge en ny känsla och nya erfarenheter under 2021. För det är en ny tid nu och behovet är stort. Fler och fler vill vara med och inte minst i den tid vi är inne i så behöver vi förstå och komma i kontakt med oss själva på ett nytt sätt, för att fortsätta. För att kunna se till att vara i de sammanhang som känns rätt och som ger en större mening, om vad som är rätt för Dig.

Vi gör på ett nytt och enklare sätt den här gången. Du behöver bara boka in kvällen i kalendern och komma som du är. Som medlem ingår eventet i medlemsavgiften, men vem som helst kan komma och vara med, kvällen är öppen för alla, man betalar som gäst en entréavgift på 250 kr. Det bjuds på fika, frukt och snacks. Vi har bokat en fin lokal i Finlandshuset, nära Humlegården och mitt i centrala Stockholm.

I det här numret kan du läsa om varför vi ändrar inriktning och vad det kan ge dig i artikeln: ”Vi ändrar inriktning, varför det?” Vidare delar jag i min Höstkrönika med mig av vad den senaste tiden givit, om hur livets skörhet visat sig och om den största av gåvor. Läs även de två artiklarna skrivna av CC. Hon skriver den här gången om ”Att få kontakt med sina Hjälpare, Guider och ens egen Skyddsängel” samt om: ”Änglar och Människan”. Fina texter som ger perspektiv på livet, och som kan ge en genväg att förstå och få kontakt, kanske på ett nytt sätt. Hon ger konkreta steg för hur du kan göra, om du vill. Som vanligt ger hennes ord en längtan till att söka vidare, och om hur nya perspektiv kan ge livet en större mening. Det behöver vi nog alla känna. För oavsett vad vi alla tror på så kan vi vara säkra på att vi alla har vår egen tro om vad det här livet går ut på. Det enda vi kan göra är att inspirera varandra, sen gör vi alla på vårt eget sätt.

 

Varmt välkomna den 3 november. Det ska bli härligt att få träffas igen.

 

/Maria

Maria Mattsson
Grundare GC Network

” Allt är fritt att bli. Så som det blir, bestämmer du.”

 

Höstkrönika

Tänk att vi redan är inne i mitten av oktober månad. Tiden har, mitt i allt, i denna konstiga tid vi är inne i, tagit ett skutt. Det känns så. Nyss var det sommar och vi kunde mötas på en picknick i naturen, en fin sommarkväll ta en lugn promenad längs en vacker stig någonstans där vi tycker om att vara. Just den platsen som har fått en innebörd för att bara stanna upp och vara, still en stund. Stanna upp från det vanliga livet. Nu när hösten är i full gång så kan man se tillbaka på sommartidens sköna stunder. Och man inser att hösten ger en ny känsla. Man uppskattar ändå även dessa stunder i den här tiden. En skön ny känsla infinner sig också, för det är tid nu. Den tid vi är inne i är mer än spännande. Det händer och sker saker, lite i det dolda, men rätt var det är så träder det fram. Det finstämda sker i det dolda. Det som vi bara kan nå när vi ger oss själva tid att lyssna. Det är en konst att nå den stillheten som krävs. Jag fascineras av att när jag lugnar ner mig, från de vardagliga sysslorna, från agendans tider som behöver passas. När jag passar min egen tid, den tid som numera finns inskriven, så tänker jag ofta på att i den stillheten som det ger, utan den stunden skulle det aldrig fungera, det vanliga livet. Men det som den senaste tiden har givit, har just handlat om det. Återigen, och nu på ett nytt sätt. Insikten om att det är avgörande att leva livet fullt ut och att precis alla delar behöver finnas med.
Andligheten handlar om att kunna verka fullt ut, i livet här. Men för att kunna göra det så behöver precis alla delar finnas med, och vara i balans. Så livet handlar om att balansera alla delar, och det här vet vi ju om. Men den senaste tiden har givit mig en ny insikt, om att det är helt avgörande. För det går inte att täppa igen hål, i en del i livspusslet, för det sipprar ut energi. Den energin går inte att hämta hem någon annanstans. För precis hela livet behöver också den energin. För helheten, som kan symboliseras med ”ett skepp”, kan inte ha ett litet utrymme som läcker, det får till slut en påverkan på andra delar, och till slut helheten, hela skeppet. Det är självklart, men anledningen till att jag ändå väljer att skriva om det här igen, är att livet givit mig ännu en påminnelse om sin skörhet. Där gränsen mellan liv och död visat sig, igen. Ännu en påminnelse, och på ett ”nytt” sätt förstår och ser jag på livet genom nya ögon. Eller hur jag nu ska sätta ord på min känsla. Och det finns ingen tvekan om att jag vill LEVA, fullt ut! Precis alla delar av livet behöver levas, för att jag ska vara intresserad, det finns inte längre en kompromiss. För att låta en del, liksom ”halta”, får i längden en för stor påverkan, som jag inte längre är intresserad av. Jag vill inte vara mer specifik än så här.
Och det har inte handlat om mitt eget liv, utan någon som jag hjälpt och varit nära, har genom sitt liv givit mig den finaste av gåvor.
När man verkligen förstår, kan den riktiga insikten om vad det handlar om, infinna sig. Livets verklighet kan bara fås genom en klar insikt. Och ibland tror man att man förstått, men så ger livet en ny erfarenhet som gör att man verkligen förstår. Det förstår man efteråt. Den insikten och erfarenheten som är helt avgörande för fortsättningen. Och det förstår jag idag. I den djupaste av smärta och i kritiska ögonblick i livet, så infinner sig ändå ett lugn och en fördjupad tro om livet. Om hur allt hänger samman och om att vi alla är lika. Det finns ingenting av den yta som vårt samhälle försöker att få oss att tro är viktig, som spelar någon som helst roll när livet själv visar sig. Och allt det här är den största av gåvor att förstå, och få ha med sig nu. Ja, hur sätter man ord på allt detta som har givit mig en sån kraft som jag inte tidigare känt och upplevt. Det är med en ödmjukhet, och en enorm tacksamhet som livet nu fortsätter. Större och en finare gåva kan man inte få.

Vad känner du? För när du har läst mina rader så har du givit dig själv en stund av eftertanke och reflektion. Och det är det som är hela meningen med vårt Nätverk. De stunder som hittills har skapats i alla sammanhang under det här första 1,5 åren. I alla event och i alla gruppsamtal, som givit oss alla nya insikter, genom att vi har delat med oss av våra erfarenheter och insikter till varandra. Men det är var och en av oss, som själva behöver bestämma vad vi gör med dem, insikterna. För vi har alltid ett val. Hur vi väljer att fortsätta. Eller hur? Och vad känner du? Vad är din viktigaste insikt om dig själv och ditt liv, som är helt avgörande för din fortsättning?

Av Maria Mattsson

 

Att få kontakt med sina Hjälpare, Guider och ens egen Skyddsängel

Människor har i alla tider och inom alla trosuppfattningar pratat om hjälpare. Någon eller några som osynligt vandrar bredvid oss, hjälper och skyddar oss på vår väg genom livet. Ibland säger man att det är mormors mor eller någon annan släkting eller vän som dött. På senare tid säger man att det är någon viss man eller kvinna, en tibetansk munk etc. Numera är det många som benämner hjälparna som guider och andliga ledare. Vi kan medvetet eller omedvetet bli guidade, få råd och vägledning, beskydd och tröst av dessa hjälpare. Många tycker fortfarande att det här kan vara flummigt och oseriöst fram till den dag då de får hjälp. Och även då är det lättare att släta över med orden ”jag hade verkligen tur”. Men vad vi än tycker och vilka de än är, så finns de där hjälparna. Var vi än befinner oss på Jorden så har många accepterat denna osynliga hjälp som något som existerar. En del kallar på och pratar redan med sina hjälpare. Så här långt är de flesta med på noterna, men när det börjar att handla om andra än gammelmormor, mer universella varelser slår många bakut och säger ”det är inte möjligt”, men om nu vi existerar i universum så kan väl andra också göra det. Och om de kommit längre än vi har och är empatiska och verkligen bryr sig så kanske en del av dem vill hjälpa oss och vår värld.
Miljöförstöring vet vi alla vad det är, men har vi tänkt på att våra större bekymmer som krig, våld och elände etc. ger ut negativa energier som kan förorena de mer finstämda spirituella energierna som råder i universum. Här behövs guidning och hjälp eftersom vi oftast inte ens anar dessa problem vare sig för oss själva på jorden eller andra i universum. Det icke fysiska och det spirituella ger man oftast ingen tanke eller omtanke. Så vilka hjälper oss här nere och andra där ute med dessa problem, de negativa osynliga energierna som kan störa eller förstöra. Det är bland annat här som änglarna kommer in.
I alla tider och inom nästan alla trosuppfattningar och religioner har vi människor även talat om bevingade varelser och änglaväsen. Det finns en stor mängd, en enorm mångfald av olika änglaväsen. Vi känner bara till en enormt liten del av dem som vanliga änglar och ståtliga ärkeänglar. Vi har även skyddsänglar av olika slag som hjälpare. Änglar som vakar över oss och som hjälper oss över när det är dags att lämna det här jordelivet. De finns där med våra andra hjälpare, från det att vi föds till dess att vi dör, även om vi inte ger dem en enda tanke genom livet. Nu när människor börjar att vakna upp, bli mer andligt intresserade och förstår mer så tycker jag att vi skall ge både våra hjälpare och våra änglavänner en tanke och kanske ett tack då och då. Ju mer man känner in dem och visar sin uppskattning och sitt tack, desto mer öppen blir dialogen emellan er.
Man har alltid ”nytta” av sina osynliga hjälpare vare sig de är gamla släktingar eller vänner som dött, visa stora män och kvinnor, universella varelser eller änglar i alla former och storlekar.


Att få kontakt med sina hjälpare, guider och ens egen skyddsängel.
Steg ett, för en god och positiv kontakt är alltid, fråga helst om den ”osynliga” hjälparens namn. Även om du inte hör andra ord så brukar detta fungera. Tänk på att namnet också kan te sig som färger eller bilder. Oroa dig inte om namnet inte kommer på en gång. Kanske du bara uppfattar en ljus färg innanför slutna ögonlock. En negativ kontakt uppger oftast inte sitt namn, eftersom namn är vibrationer och de avslöjar sig genom ett negativt namn.

Steg två, be om att få förnimma deras känsla. Känslan skall vara lugn, harmonisk och snäll. De som valts att guida dig är alla detta. Be hjälparen i vilken form den än är att lätt vidröra dig eller ge dig, ett för dig positivt tecken, kanske hittar du en liten fjäder på golvet.

Steg tre, be dem att prata med dig, via dina drömmar eller i bilder, om ord inte fungerar i början. Vi föds alla med möjligheten att antingen känna in, se eller höra. Om vi fötts med känslan av att kunna känna, kan vi utveckla oss vidare till att kunna se och sedan även höra.


Början

Tänd ett ljus och sitt ner i lugn och ro. Blunda och be om att få kontakt med någon av de som hjälper dig, eller specifikt din egen skyddsängel. Observera gärna och känn in känslan och även temperaturen i rummet innan och efter kontakten är tagen. Be hjälparen eller din egen skyddsängel att ställa sig snett bakom, vid sidan av din högra axel och sedan vidröra dig lätt ovanpå din högra axel. Om det är ängeln så be den att först öppna sina vingar rakt uppåt och sedan runt dig, försök att känna skillnaderna.  

Nästa gång

Förbered på samma sätt. Att blunda är bäst i början för att man skall kunna öppna alla sina sinnen, både de vanliga och de andra mer ovanliga, som du kanske inte vet om än. Be hjälparen eller din egen skyddsängel att denna gång ställa sig framför dig. Sitt med händerna i knät, handflatorna uppåt och be hjälparen att vidröra dig lätt inne i din handflata.

Fortsättningen

Försök söka svar. Be hjälparen att i bilder visa dig vem de var på jorden eller eventuella släktband som den har till dig. Vi lever för evigt så ofta hjälper man varandra fram och tillbaka genom de liv vi lever. Så någon som guidar och hjälper dig idag, är förmodligen någon du själv hjälpt i deras liv förut.

Ju mer man lär sig om sina hjälpare, guider, andliga ledare, universella varelser, skyddsänglar med flera, desto rikare blir ens liv. Rikare och enklare.

Av CC

Änglar och Människan

Vi människor anser oss som fysiska till 100% och i vår värld finns inte något annat än just det fysiska. Det är därför vi har svårt att acceptera sådant som är mindre fysiskt än vi själva eller direkt icke-fysiskt. Så, genast faller tomtar och troll bort ur leken och så även skogsrå och älvor.

I vår fysiska värld kan vi dock acceptera mycket som vi inte kan se, som till exempel el. Elen i våra ledningar finns där men syns inte, och vi kan inte måtta upp en matsked av el, men vi kan få en rejäl stöt av en trasig el-ledning.

Det är svårt att se naturväsen och även våra hjälpare och guider. Varför? Jo, nu är det så att vår värld och även resten av universum inte bara består av 100%-iga varelser.

En del människor säger att de verkligen skulle vilja träffa en snäll utomjording och få åka med i deras UFO farkost. Låt säga att du stöter på denna utomjordiska varelse på din kvällspromenad. Varelsen erbjuder glatt dig en tur i sin farkost med orden ”välkommen ombord”. Du går ombord i spänd förväntan och farkosten lyfter mot skyarna. Till din förvåning står du kvar på marken. Varför, jo för att både varelsen och dess farkost hade inte samma procenttal som du själv, när det gällde det fysiska. Kanske kom den från en värld av 43% fysik existens jämfört med din 100% -iga av fysisk existens. Givetvis uppfattar varelsen sin värld som 100%-ig. För att du skall kunna följa med bör varelsen och dess farkost vara minst 82%-ig helst 89%-ig.

Om vi människor skulle besöka vissa mer finstämda världar i universum skulle vår 100%-iga fysik kunna slå hål på deras värld och existens. Sällan får vi besöka högre ängla-världar eller Ärkeänglarnas-värld rent fysiskt, men visst går det att besöka änglavärldar via meditationer. Änglars fysiska existens ligger på 20% till 50 % om vi jämför med vår egen. När vi möter och träffar vår egen skyddsängel, här på jorden, sker det på ett sätt där vi mer förnimmer, än 100%-igt uppfattar och upplever ängeln.

Nu är det så att de där ute som till exempel änglarna, är mer upplysta än vad vi är. De bär också på enormt mycket högre universella, gudomliga och andliga kunskaper än de vi har tillgång till. De kan faktiskt manipulera tid- och rumsenheten med alla dess aspekter, och på så sätt även framträda mer fysiskt om de vill. Ibland tar sig även änglar en annan skepnad, som en fågel eller ett annat djur, eller till och med en människoform. Men den människan är inte riktigt 100%-ig.

Ibland måste änglarna ”rycka ut” och rädda oss, och då tar de sig denna eller annan form som passar för tillfället. De kan genom sin upplysthet och alla sina förmågor och möjligheter, även lägga en skyddsmur vid vägkanten som stoppar din bil från att kana av vägen helt.

Jag fick nyligen frågan om vad som i min mening är att vara upplyst. Svaret jag gav är att någon som verkligen är upplyst vet om universums och den här skapelsens dolda och stora, kraftfulla kunskaper. Denna/denne person bär även på en direkt koppling och kontakt med det gudomliga och heliga, samt har även tillgång till gudomliga och högre heliga kvalitéer och kunskaper. En upplyst är inte en Gud, men verkar för den större aspekten av vad Gud verkligen är i sin helhet. Genom sina kunskaper kan en upplyst hjälpa vår värld, men även resten av universum och hela skapelsen. Så de kan heala hela världar om de behöver.

Sedan finns det naturligtvis olika nivåer av upplysthet, inte bara detta ultimata tillstånd av upplysthet. Så här på jorden finns människor som vi kan kalla upplysta, men mycket få av dem bär på någon av de där stora universella kunskaperna.
Hur vet jag det? Jo, sann kunskap ”smittar”, och då är det så att om för många vet, så vet hela befolkningen. Så, för vår del, skulle jorden behövt gå över direkt till en högre nivå, än den vi ligger på idag, om vi haft tillgång till dessa speciella kunskaper och färdigheter.

För din egen del, andligen arbeta på din upplysthet, för vi behöver dig.

Av CC (del 2)

Vi byter inriktning nu. Varför då?

 

Med 1,5 års erfarenhet så är det tid att erbjuda mer till fler. Det handlar om att både öppna upp och fördjupa.

Nu vill vi ha ett öppnare Nätverk som kommer fler till del och kunna ge spännande nya typer av event. En del av dessa kommer att vara längre tidsmässigt. Nya föreläsare, och en ny typ av föreläsare kommer att bjudas in. Som får mer tid att lära ut, så att vi efter en träff både känner och förstår på ett nytt sätt. Att få ett smakprov, och både känna och förstå vad det verkligen kan ge. För behovet att få känna och uppleva är stort. Det har vi pratat om i de olika GC Forum grupperna under året, och det vill vi nu ta fasta på och erbjuda. Vi vill, som sagt, erbjuda mer till fler, och vi vill ge möjlighet att man själv får uppleva.

Vi vill alltså öppna upp för att nå ut till fler. För det kommer att bli en ny frihet för en större grupp, att kunna ta till sig det här, med nya villkor. Vi vill ge en ny känsla och nya erfarenheter under 2021. För det är en ny tid nu, och behovet är stort. Fler och fler vill vara med och inte minst i den tid vi är inne i så behöver vi förstå och komma i kontakt med oss själva på ett nytt sätt, för att fortsätta. För att kunna se till att vara i de sammanhang som känns rätt och ger en större mening. Om vad som är rätt för dig.

Den 3 november berättar vi mer om allt det här nya. Kvällen bjuder också på en Hemlig Gäst. Eventet är fritt för Alla, oavsett om du är medlem eller inte kan du komma och vara med. Och du behöver inte anmäla dig innan, du betalar 250 kr på plats. Det är max 49 platser och vi sitter luftigt. Som medlem ingår kvällen i medlemsavgiften. Läs mer i inbjudan nedan.

GC FORUM KONCEPTET

Inbjudan till Inspirerande Möte den 3/11: NYHETER & HEMLIG GÄST nedan.

Läs mer om hur vi utvecklar Nätverket och GC Forum Konceptet i artikeln ovan.

Det finns möjlighet att delta i en eller flera GC Forum, att i mindre grupp mötas för inspiration, erfarenhetsutbyte och diskussion.
Varje GC Forum Grupp har maximalt 7 deltagare, för att få den lilla gruppens styrka i samtalen. Varje grupp följs åt under ett medlemsår och träffas vid 8 tillfällen. Samtalen sker i förtroende och under sekretess.

GC Forum Konceptet är kärnan i Nätverket. Förutom de stora Eventen så möts de som vill i mindre grupper, sk GC Forum. Oavsett hur stora vi blir, kommer vi alltid att gruppera oss. Varje grupp följs åt under ett medlemsår, och varje medlem utvecklas i sin egen riktning, i den takt som passar för varje individs mål och drömmar. I mitten av året möts alla grupper för erfarenhetsutbyte under en halvdag, en sk GC Forum Dag. Här delar grupperna med sig till varandra av det som givit insikter, perspektiv och växande. Därmed får alla grupperna ny energi, med nya perspektiv att ta med i sin fortsättning, resten av medlemsåret. 

Det finns nu två olika Forumgrupper inom Konceptet, den ena ‘GC Forum Freedom’, som bygger på det Fria samtalet, den andra heter ‘GC Forum Spiritual’ och är samtal med Andliga Teman.

GC FORUM FREEDOM

Grundidén är att dialogen är öppen. Man pratar om det som är aktuellt, och har samtal utifrån den specifika individen och dess behov. Därmed vet man aldrig vad varje möte har i sin linda. Det är ju det som är det fina och kraftfulla. För det handlar om var och ens personliga utveckling, som är avgörande för var och ens fortsättning. Genom att dela med dig av just dina erfarenheter och insikter, och samtidigt vara lyhörd för andras, skapas ett samtal och en vid, öppen diskussion. Samtalet är fritt och kan beröra alla områden inom det personliga området.

GC FORUM SPIRITUAL

Inför varje möte så väljer Gruppledaren Andliga teman för mötet. Dessa teman leder in till djupa och unika samtal. Det är varje individ och gruppen tillsammans som skapar samtalet och det är det som är poängen. Men till skillnad från Freedom grupperna så presenteras teman, likt ett smörgåsbord inom det andliga området. Vissa gånger kan det vara ett område som du vid första anblick inte tror att du är intresserad av, men som kan visa sig ge dig ett nytt perspektiv och ny information som du kan använda på nytt sätt, i ditt liv och arbete.

Det som är gemensamt för både ’Freedom’ och ’Spiritual’ Grupperna, är att du plockar upp det du vill och det du behöver. Du behöver inte tro, tycka och känna som någon annan. Det är ju ändå inte det som är poängen. Men genom att ta in och inspireras av någon annans historia, erfarenhet och kunskap kan det leda in på ett nytt spår, ett nytt område, och ge utveckling där du just nu befinner dig. Det kan ge en fin stund till eftertanke och reflektion. Med nytt perspektiv in i ett område, som du kanske redan vet mycket om, rent av är expert inom, kan ge utveckling, för vi är aldrig färdiga.

Tack för all fin feedback och för ert intresse, det här känns så spännande. Att leda grupper är bland det bästa jag vet, har lett grupper i många år nu. Så här till en början leder jag själv grupperna, samtidigt som jag nu utbildar Gruppledare i GC Forum Konceptet, som kommer att leda nya grupper framöver.

Så varmt välkomna ni som känner att det vore spännande att vara med i en Grupp. Och eftersom det nu är så fint intresse, så är det redan nu fler dagar än de redan inbokade i kalendern, då varje grupp anpassar sina egna tider.

INBJUDAN

 

Inspirerande Möte 3 november

”Nyheter och Hemlig Gäst”

Det här är ett Specialmöte öppet för Alla,

boka in kvällen och kom, ingen föranmälan.

Den här kvällen bjuder på Inspiration och Nyheter inom Nätverket.
Nu efter ett år så utvecklar vi verksamheten och gör det mer tillgängligt och med fler valmöjligheter.
Det berättar vi mer om och vi får även lyssna till en inspirerande Gäst som presenterar sig under kvällen.

Vi gör det enkelt:
Man behöver inte anmäla sig innan, det är bara att komma.
Inträde 250 kronor på plats. För medlemmar ingår kvällen i medlemsavgiften.
Vi följer rekommendationerna och blir max 50 personer totalt.

LÄS MER OM KVÄLLEN – KLICKA HÄR!

Vi är inne i en spännande tid och behovet är stort att mötas.
Bjud gärna med en vän och kom, det blir en härlig kväll!

VARMT VÄLKOMMEN!

 

 

GC MAGAZINE – Första Året

 

’GC Magazine – Första Året’ är nu tryckt i en liten exklusiv upplaga. Det är första årets sex digitala utgåvor av GC Magazine som nu är samlade i ett limbundet Magasin. Här finns alla artiklar, gästkrönikor och bilder från årets fyra event. Här kan man i lugn och ro läsa igen, och kanske träder någon ny krönika eller artikel fram lite extra. Fascineras av hur texter kan få en ny innebörd, när man läser igen, och vartefter livet ger och bjuder upp till dans. Och ofta när man som mest behöver.

Samlingsmagasinet finns att köpa till specialpriset 250 kronor (ordinarie pris 410 kr.) Maila till info@gcnetwork.se så skickar vi magasinet till dig.

 

 VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Ett nätverk med fokus på personlig utveckling

 

Det här är nätverket för din personliga utveckling. För det är ett stort behov av att vi möts kring livets stora frågor nu. Ett forum att mötas i för att lära känna sig själv på ett djupare plan. På en mer avancerad nivå handlar personlig utveckling bland annat om vår andliga utveckling. Den andliga utvecklingen och att förstå livets stora frågor är avgörande för din fortsättning.

Nätverket ger sina medlemmar möjlighet till personligt och andligt växande. Genom att tillhandahålla en bredd av inspiration och kunskap, utvecklas medlemmarna i sin egen riktning, i den takt som passar för varje individs mål och drömmar. Golden Circles Network är en mötesplats, ett medlemsnätverk med inriktning på just dessa frågor.

Det här sammanhanget kan ge dig ringar på vattnet in i ditt liv på många sätt. Ibland behöver man prova något nytt, för att nya dörrar ska kunna öppnas. För du kommer att möta många fina och härliga människor. Som du annars kanske inte skulle mött.

Varmt välkommen!

 

 Maria Mattsson
Grundare
Golden Circles Network

LÄS MER OM GC NETWORK

 

 

Bildkrönikör Susanne Båvner 

KALENDER 2020

2020

15 JANUARI

GC FORUM

Ny Grupp startar!

STOCKHOLM

2020

20 JANUARI

GC FORUM DAG

Alla Forum Grupper samlas för erfarenhetsutbyte

KL 12.30 – 17.00

STOCKHOLM

2020

30 MARS

VÅRENS EVENT

KL 17.30 – 21.00
ROSENDALS WÄRDHUS  

DJURGÅRDEN
STOCKHOLM

2020

JANUARI –

DECEMBER

GC FORUM GRUPPMÖTEN

Alla Forum Grupper bestämmer sina egna dagar. 4 möten per grupp under våren.

KL 17.30 – 20.00
STOCKHOLM

2020

AUGUSTI

PREMIUM

Premium Medlemskap
&
Premium Grupper

Introduceras

 

 

 

STOCKHOLM

2020

 

8 JUNI

SOMMAR EVENT

med Gästföreläsare

Eventet flyttat till 31/8

KL 17.30 – 21.00

ROSENDALS WÄRDSHUS

DJURGÅRDEN
STOCKHOLM

2020

16 AUGUSTI


GC FORUM DAG

Alla Forum Grupper samlas för erfarenhetsutbyte

KL 10.30 – 16.30
STOCKHOLM

2020

31 AUGUSTI

AUGUSTI EVENT

Med Gästföreläsare

Max 50 platser

 

 

 

 

KL 17.30 – 20.30

ROSENDALS WÄRDSHUS

DJURGÅRDEN
STOCKHOLM

2020

AUGUSTI –

DECEMBER

GC FORUM

GRUPPMÖTEN

Alla Forum Grupper bestämmer sina egna dagar, 4 möten per grupp under hösten

 

KL 17.30 – 20.00
STOCKHOLM

2020

 

3 NOVEMBER

Inspirerande Möte

NYHETER & HEMLIG GÄST

Öppet event
Ingen föranmälan,
Boka in kvällen och kom.

KL 17.30 – 20.00
FINLANDSHUSET,
nära Humlegården
Snickarbacken 4

STOCKHOLM

2020

 

7 DECEMBER

Inspirerande
JULMÖTE

med

PROGRAM

KL 17.00 – 20.30
STOCKHOM

2021

 

11 JANUARI

 

”Save the Date”

 

KL 17.00 – 20.30
STOCKHOM

KALENDER FRÅN 2019

2019


8 APRIL 

VÅRENS EVENT

KL 18.00 – 20.00
STRANDVÄGEN 7A
STOCKHOM

2019


11 NOVEMBER

GC FORUM
Ny Grupp startar

STOCKHOM

2019

 

10 JUNI 

GC SOMMAR EVENT

KL 18.00 – 20.30
ROSENDALS WÄRDSHUS
STOCKHOM

2019


9 DECEMBER

GC JULEVENT

ROSENDALS WÄRDSHUS

DJURGÅRDEN
KL 17.30 – 20.30
STOCKHOM

2019


26 AUGUSTI

GC AUGUSTI EVENT

KL 17.45 – 20.00
PIPERSKA MUREN
STOCKHOM

2019


17 SEPTEMBER

GC FORUM MÖTEN

KL 17.30 – 20.00
STOCKHOLM

 

 

KALENDER 2020

JANUARI

15 januari
Ny GC FORUM Grupp startar

20 januari
GC FORUM DAG

Januari
GC FORUM GRUPP MÖTEN
Alla grupper bestämmer sina egna tider

MARS

30 mars
VÅRENS EVENT
Rosendals Wärdshus
Djurgården
Stockholm

Mars
GC FORUM Gruppmöten
Alla grupper bestämmer sina egna dagar.

APRIL
GC FORUM Gruppmöten
Alla grupper bestämmer sina egna tider

MAJ

Maj
GC FORUM Gruppmöten
Alla grupper bestämmer sina egna tider.

JUNI

8 juni
SOMMAR EVENT FLYTTAT TILL 31/8!
Rosendals Wärdshus
Djurgården, Stockholm

Juni
Premium Medlemskap och
Premium Grupper introduceras

AUGUSTI

12 Augusti
Ny GC Forum Grupp startas upp

16 Augusti
GC FORUM DAG
Alla Grupper samlas för erfarenhetsutbyte
kl 10.30-16.30
Stockholm

31 Augusti
’GC AUGUSTI EVENT’

Vi firar 1 ÅR!
Kl 17.30-20.30
Rosendals Wärdshus, Djurgården
Stockholm

3 NOVEMBER

Inspirerande möte:
”Nyheter & Hemlig Gäst”
KL 17.30-20.00
Finlandhuset,
Nära Humlegården
Snickarbacken 4,
Stockholm

DECEMBER

7 December
JULMÖTE
Kl 17.00-20.30
Stockholm

UTGIVNING 2020

 

8 NUMMER

 

Februari/Mars – #201

April/Maj – #202

Juni/Juli – #203

Augusti – #204

September – #205

Oktober – #206

November – #206

December/Januari – #207