#203

Juni/Juli 2020

 

NYHETSMAGASINET EXKLUSIVT FÖR MEDLEMMAR I
GOLDEN CIRCLES NETWORK

 

Förord

Det här är Sommarutgåvan av GC Magazine. Mitt i den här varma svenska sommaren, som har fått en ny mening på något sätt. Det känns som vi är utsläppta på grönbete. Vi svenskar är verkligen ett naturfolk. Vi ger oss ut i naturen, ut på ängar och i skog och mark, ut vid sjöar, på hav och till fjälls så fort vi är lediga och har möjlighet. För att uppleva känslan och den sköna energin som naturen delar med sig av. Vi behöver den nog mer än någonsin i år.

Den 12 augusti startar vi upp en ny GC Forum grupp. Kom med, det finns några platser kvar. Varje grupp följs åt under ett medlemsår. Det är starka band som knyts inom grupperna, man är med för sin egen skull och delar så mycket man vill. Vi inspirerar varandra.
Den 16 augusti är det GC Forum Dagen, då grupperna möts för erfarenhetsutbyte och samtal under en heldag. Läs mer om GC Forum Konceptet nedan och hör gärna av dig om du vill veta mer.

’GC Magazine – Första Året’ är nu tryckt i en liten exklusiv upplaga. Det är första årets sex digitala utgåvor av GC Magazine som nu är samlade i ett limbundet magasin. Här finns alla artiklar, gästkrönikor och bilder från årets fyra event. Här kan man i lugn och ro läsa igen, och kanske träder någon ny krönika eller artikel fram lite extra, det är ju ofta så. Fascineras av hur texter kan få en ny innebörd, när man läser igen. Vartefter livet ger och ’bjuder upp till dans’, och när man som mest behöver. Samlingsmagasinet finns att köpa till självkostnadspris på nästa event. 

Den 31 augusti får vi äntligen träffas igen! Nu ser vi fram emot Augustieventet vid Rosendals Wärdshus på Djurgården i Stockholm. Och det kommer att bli av, vi sitter luftigt och det blir därmed maximalt 50 platser. Så kom ihåg att boka in dig i god tid, först till kvarn. Du finner mer information med program och presentation av kvällens fina och inspirerande Gästföreläsare, och länken till bokningssidan, i inbjudan nedan. Varmt välkomna både medlemmar och gäster!

Ha en underbar sommar – Njut och ta hand om varandra!

/Maria


Maria Mattsson

Grundare GC Network

Senaste tiden

 

Det blev en omtumlande månad, en månad som har utmanat såsom aldrig förr. Det kom som en blixt från en klar himmel. Den här månaden har handlat om att överleva. En nära vän till mig har legat på intensiven och kämpat för sitt liv (det har inte handlat om ’viruset’). Jag har varit vid hennes sida, under den här tiden. Fast inte för nära, för i denna konstiga tid när man inte får mötas, inte får besöka, så blir det en annan typ av prövning, också för oss som inte får vara nära.
Det som den här tiden har givit mig är perspektiv på livet. Vad som är viktigt och hur oro och rädsla kan omvandlas och få en effekt långt större än vad någonting annat kan ge. Det ofattbara kan ge livet ett större innehåll, efteråt. Från en stund till en annan så omvandlas precis allting. Allt ställs på sin spets, ingenting överhuvudtaget har något som helst värde om inte livet får ha sin ’exklusiva’ gång. Jag vet inte varför jag skrev det ordet, men på något sätt så finns det ju absolut ingenting som spelar någon roll. Gränslandet mellan liv och död visade sig. För det kändes så tydligt, och blev en påminnelse av livet självt. Också för oss vid sidan av. För första gången så har en vän, någon mig riktigt nära varit extremt nära att lämna. Även om jag idag har ett annat förhållningssätt till livet och döden, och om hur livets prövningar kan ge livet en större dimension, om man vill och tillåter det. Men det innebär ju ändå att vi i vår mänskliga kropp, i vårt liv här på jorden måste genomleva och uppleva, fullt ut, för att riktigt förstå. Precis allt kastas omkull och får en påverkan när gränslandet mellan liv och död visar sig. Och såhär efteråt, för allting kommer att bli bra nu, även om det är en lång resa tillbaka, så tror jag inte att jag hade velat vara utan den här erfarenheten, även om det var hemskt. För mitt i allt så har det infunnit sig en större lycka till livet självt, på ett nytt sätt. Kärleken till nära och kära, och livet har fått en ny dimension, det känns så.

Min första stora sorg kom i slutet av tonåren när min farmor gick bort, hon stod mig nära. Och sedan dess har jag upplevt extremt jobbiga erfarenheter i form av livsförändrande besked, allvarliga sjukdomar i familjen, med mera. Men den här upplevelsen har varit annorlunda, i ett senare skede i livet. En ny påminnelse om vad livet går ut på. Känner mig så tacksam för det, mitt i allt.
Vi har plats för många i våra hjärtan och i livet. ’Extended family’ inkluderar fler, och har en viktig betydelse, för det handlar inte bara om blodsband. Utan när livet visar sig på detta sätt, också en påminnelse om hur starka band man även har med nära och kära vänner. Hur viktigt det är att vi inkluderar varandra i livet och ger och delar med oss av det vi kan och har möjlighet att ge. Tid är en dyrbar gåva. Att få dela den med människor som mitt i allt också ger tillbaka, visar att vi har en enorm kapacitet. Det har den här erfarenheten också visat. Och att vi alltid har ett val. Valet att kämpa, att inte ge upp är en avgörande skillnad på utgången. Det var nog inte meningen att det skulle bli annorlunda än vad det blev. Men erfarenheten var menad, även för mig. Det som är skillnaden är vad vi gör av den, erfarenheten. Det är var och ens val, det blir mer än tydligt mitt i allt, när livet visar sig på riktigt.
Är tacksam för precis allt. Känner en ’avskalad nakenhet’ och en frihet som känns så galet skön. Ingenting får längre någon som helst betydelse i mitt liv, om det inte är ’äkta’. Tänker inte tillbringa en enda minut, mer än nödvändigt, med människor som inte har förstånd att ’bete’ sig. Vi behöver alla förstå vårt eget värde. Det definieras inte av vad någon annan tycker och tänker. Det har också den här senaste tiden visat mig. Men på ett annat sätt.

Vad känner du? Vad har den senaste tiden: månaden, halvåret eller året givit dig, av insikt och förståelse om livet och dig själv? Det är spännande frågor att ställa till sig själv.

(MM)
          

 

”There is usually more than one reason why things happen.”

Ur en betraktares ögon

 

 

När jag blev gravid och började fundera på vilken barnvagn vi skulle köpa, så bestod helt plötsligt hela Stockholm av barnvagnar. Var jag än gick så såg jag plötsligt barnvagnar.
När barnen var små och vi åkte bil, så lekte killarna en lek som hette ”Gul bil”. Den som sa: -”- Gul bil” först när man såg en gul bil, vann. Och var man än åkte och tittade, så uppstod det gula bilar. Tänker ibland på hur tydligt det blir, som i de här två exemplen, men det gäller ju precis allt i livet. Allt vi fokuserar på förstärks. Det bli mer av allt som vi fokuserar på.
Vi lekte den där leken så ofta att man till slut drömde om gula bilar. När vi gick till leksaksaffären så ville killarna köpa gula bilar, och när de kom hem ritade dem av dem. Och vad var det första vi såg dagen efter när vi svängde ut på vägen, vad tror ni det var för färg på bilen vi mötte? Ja, allt blev till slut gult. Det fick en enorm effekt.
Det är ju ett lite barnsligt exempel av tankens kraft och hur vi attraherar det som vi fokuserar på. Men det tål att berättas, om och om igen. Precis som vi, om och om igen behöver fokusera på och lyfta fram det som man vill ska hända, inom alla områden i livet.
I princip alla som läser det här känner nog till tankens kraft och attraktionslagen. Att vi får mer av det vi fokuserar på. Men varför tappar vi då så lätt bort oss? När vi egentligen vet hur det fungerar. Varför är det här det första misstaget vi gör när vi börjar halka lite i obalans, från vår sköna känsla? När vi påverkas av vår omgivning, av människor som vi tillbringar tid med privat och i våra arbeten, när vi låter oss påverkas av media; radio, TV och tidningar.

Det farliga med det som nu pågår i världen är att vi vänds mot varandra. Länder och människor liksom blir grupperade, och vi vänds mot varandra. Vilka gör rätt och vilka gör fel. Vem tar ansvar och vem beter sig oansvarigt. Det har jagats upp en stämning i och mellan länder, och mellan människor i princip hela världen, som bygger på rädsla och oro. Men det räcker nu!
Media borde ha en kvot. En kvot för negativa nyheter och en kvot för positiva nyheter. När kvoten för negativa nyheter är fylld så behöver de byta glasögon, ta på sig de positiva och leta goda exempel av vad som händer i världen. För det är långt mycket fler goda saker som händer varje dygn.

Men det är ändå i slutändan var och ens ansvar, vad vi väljer att fokusera på. Det enda vi kan påverka är vårt eget förhållningssätt. Mitt sätt är att förstärka det goda. Och ju fler vi är som försöker lyfta fram det fina och vara goda förebilder, desto snabbare kommer vi ur det här. Men det goda med allt det här är ändå att människor har fått tid, har tvingats att lugna ner sig och fått tid till eftertanke, mitt i allt. Och empatin, medkänslan och kärleken har börjat öppnas upp på ett nytt sätt. Så jag tror att den positiva effekten av allt det här är långt större än allt det negativa som vi just nu är mitt inne i. För den kraften och den effekten är enorm. Så fortsätt att leva så mycket du kan. Fortsätt att skapa tid till att hitta ditt eget fokus, varje dag. Fortsätt att dela med dig av allt det goda och fina som finns, varje dag. Tillåt dig att njuta av sommaren och av den underbara energin som naturen ger och delar med sig av. Ring det extra samtalet och dela med dig av den omtanke och kärlek som du känner. Lyft fram det goda och fina. För det vi fokuserar på får vi mer av. Det kommer nu en ny tid. Snabbare än vad vår mänskliga hjärna kan förstå. Jag vill tro det.

(MM)

Mitt i allt …

 

”Låt mig få stanna upp en liten stund och bara andas.

Låt mig få känna vad jag vill.

Låt mig få känna mig glad och lycklig för allt som ändå är.

Låt mig få känna solen värma mitt ansikte, höra fåglarna kvittra,

och bara njuta. En liten, liten stund.”

Det är allas vår rätt, att skapa stunder med en skön känsla inom oss. Bara för en liten stund få byta perspektiv. För vi har alltid ett val. Också hur vi väljer att förhålla oss till allt som sker. För mitt i allt, oavsett var vi är, så kan man skapa en stund som förstärker livet. Hur blir det annars? (MM) 

 

“When something ends, something new begins.”

På en egen stig

Den här texten kan du även meditera på.

På en alldeles egen stig. I en skog som är full av färg, med blommande blommor av alla de slag. Små fåglar, så små som en liten kolibri, tillsammans med de vackraste fjärilar man bara kan tänka sig. Skogen hör samman med ängen och den ännu mer sagolik i sin känsla. Tänk att få se och uppleva något så vackert, och med en ny stillhet var gång. Tänk att det finns en plats som denna. Och tänk om man kunde få stanna här. Vila och finna ro. För alltid få känna såhär.
Vi sätter nog alla olika ord och finner vår egen känsla som ger bilden. Den du ser inom dig. Närhelst du vill. Fly en stund och bara vara. Med dig själv. Din plats skapas och finns för dig. Du behöver bara släppa dig själv fri. Ge dig hän i den stund du skapar. Att liksom flyga iväg en stund. Höja sig själv, iväg mot denna magiska, fantastiska plats. Min känsla är att jag liksom flyger in, ser det underbara havet under mig. Det är turkos grönt i färgen med en vit strand, en bit bort.
Jag flyger in, svänger runt och min högra hand vidrör vattnet, i farten. Och med ens står jag på stranden.
Precis bakom finns ängen, och lite längre bort träden som bildar skogen. Den ljusa, härliga. Den med fåglarna och fjärilarna. Det känns som om ängens alla färger med blommor välkomnar mig. Böjer sig fram mot mig som i en hälsning. Som en omfamnande kram lägger jag mig på ängen, och blommorna böjer sig en stund för att ge mig vila, och när jag reser mig igen, liksom reser sig. Ler mot mig med sin underbara färgprakt. Och känslan är att de säger: – ”Kom tillbaka, när du vill. Vi väntar här.” (MM)

GC FORUM KONCEPTET 

 

Det finns möjlighet att delta i en eller flera GC Forum, att i mindre grupp mötas för inspiration, erfarenhetsutbyte och diskussion.
Varje GC Forum Grupp har maximalt 7 deltagare, för att få den lilla gruppens styrka i samtalen. Varje grupp följs åt under ett medlemsår och träffas vid 8 tillfällen. Samtalen sker i förtroende och under sekretess.

GC Forum Konceptet är kärnan i Nätverket. Förutom de stora Eventen så möts de som vill i mindre grupper, sk GC Forum. Oavsett hur stora vi blir, kommer vi alltid att gruppera oss. Varje grupp följs åt under ett medlemsår, och varje medlem utvecklas i sin egen riktning, i den takt som passar för varje individs mål och drömmar. I mitten av året möts alla grupper för erfarenhetsutbyte under en halvdag, en sk GC Forum Dag. Här delar grupperna med sig till varandra av det som givit insikter, perspektiv och växande. Därmed får alla grupperna ny energi, med nya perspektiv att ta med i sin fortsättning, resten av medlemsåret. 

Det finns nu två olika Forumgrupper inom Konceptet, den ena ‘GC Forum Freedom’, som bygger på det Fria samtalet, den andra heter ‘GC Forum Spiritual’ och är samtal med Andliga Teman.

GC FORUM FREEDOM

Grundidén är att dialogen är öppen. Man pratar om det som är aktuellt, och har samtal utifrån den specifika individen och dess behov. Därmed vet man aldrig vad varje möte har i sin linda. Det är ju det som är det fina och kraftfulla. För det handlar om var och ens personliga utveckling, som är avgörande för var och ens fortsättning. Genom att dela med dig av just dina erfarenheter och insikter, och samtidigt vara lyhörd för andras, skapas ett samtal och en vid, öppen diskussion. Samtalet är fritt och kan beröra alla områden inom det personliga området.

GC FORUM SPIRITUAL

Inför varje möte så väljer Gruppledaren Andliga teman för mötet. Dessa teman leder in till djupa och unika samtal. Det är varje individ och gruppen tillsammans som skapar samtalet och det är det som är poängen. Men till skillnad från Freedom grupperna så presenteras teman, likt ett smörgåsbord inom det andliga området. Vissa gånger kan det vara ett område som du vid första anblick inte tror att du är intresserad av, men som kan visa sig ge dig ett nytt perspektiv och ny information som du kan använda på nytt sätt, i ditt liv och arbete.

Det som är gemensamt för både ’Freedom’ och ’Spiritual’ Grupperna, är att du plockar upp det du vill och det du behöver. Du behöver inte tro, tycka och känna som någon annan. Det är ju ändå inte det som är poängen. Men genom att ta in och inspireras av någon annans historia, erfarenhet och kunskap kan det leda in på ett nytt spår, ett nytt område, och ge utveckling där du just nu befinner dig. Det kan ge en fin stund till eftertanke och reflektion. Med nytt perspektiv in i ett område, som du kanske redan vet mycket om, rent av är expert inom, kan ge utveckling, för vi är aldrig färdiga.

Tack för all fin feedback och för ert intresse, det här känns så spännande. Att leda grupper är bland det bästa jag vet, har lett grupper i många år nu. Så här till en början leder jag själv grupperna, samtidigt som jag nu utbildar Gruppledare i GC Forum Konceptet, som kommer att leda nya grupper framöver.

Så varmt välkomna ni som känner att det vore spännande att vara med i en Grupp. Och eftersom det nu är så fint intresse, så är det redan nu fler dagar än de redan inbokade i kalendern, då varje grupp anpassar sina egna tider.

Inbjudan till nästa grupp som startas upp den 12 Augusti nedan.

Anmäl ditt intresse direkt om du vill vara med – Kontakta Maria: maria@gcnetwork.se

INBJUDAN

Augusti Eventet den 31 augusti

 

Rosendals Wärdshus på Djurgården

kl 17.30 – 21.00

 

 Vi välkomnar kvällens Gästföreläsare

The Nordic Couple Charlotte och Jörgen Ringman & Inger ”Pling” Olsson


Varmt välkommen till en inspirerande kväll!

 

MER INFO, PROGRAM & ANMÄLAN – KLICKA HÄR

 

Kvällens Gästföreläsare

CHARLOTTE & JÖRGEN RINGMAN
’The Nordic Couple’
Rubrik: Naturligtvis!

Charlotte och Jörgen Ringman är entreprenörsparet som berättar om hur de uppnådde samhällets yttre framgång för att snart inse att lyckan fanns på ett helt annat ställe. I Naturligtvis följer du med på ett äventyr över hela jorden som landar i ett recept på inre lycka baserat på naturens egen visdom.

Charlotte Ringman: En humanitär i hjärtat och en naturlig storyteller med passion för att brygga kulturer genom att förespråka holistisk hälsa. Använder naturen som medel för att bidra till en medveten förändring på jorden. Charlottes uppväxt i två vitt skilda kulturer och i en entreprenörsfamilj ledde till ett nomadiskt liv för att upptäcka världen. Charlotte har en 10-årig erfarenhet inom marknad och kommunikation inom mode- och lifestyle världen. Läkandet av hennes autoimmuna sjukdom i Argentina väckte hennes intresse för mat vilket ledde till att hon medgrundade en snabbväxande matkedja i Sydamerika. Aktuellt just nu: holistisk hälsocoach och yogainstruktör med visionen att bli en N.M.D- Naturopathic Medical Doctor.

Jörgen Ringman: Med en akademisk karriär från Kungliga Tekniska Högskolan, Karolinska Institutet samt Handelshögskolan i Stockholm lades en grund för en praktisk erfarenhet som entreprenör och företagsledare.
Jörgen startade sitt första företag vid 20 års ålder och efter en specialistroll inom ögonkirurgi grundade Jörgen Memira Ögonkirurgi som snart blev en av Sveriges mest växande företag och marknadsledande i Norden. Som ledare och inspiratör i Memira väcktes Jörgens intresse för att hitta sanningen bakom personlig framgång som människa. Efter resor till världens alla hörn och kulturer i kombination med kurser och metoder inom personlig utveckling hittade Jörgen sitt recept på personlig framgång som idag tillämpas i Jörgens filantropiska engagemang. Aktuell just nu: föreläsare, företagscoach och författare med syftet att medvetandegöra vår inre naturliga visdom.

 

 

Inger ’PLING’ Olsson
Konstnär, Medium och Inspirationsföreläsare
Rubrik: The Seven Signs Of Origin 

 

 Ingrid Pling Olsson är konstnär i grunden. Hon är utbildad på Konstfack i Stockholm till skulptör och har arbetat som attributmakare, där hon har varit med och byggt upp många teaterscener, bibliotek och museum. Hennes verk har sedan länge kunnat upplevas på Junibacken på Djurgården. Under samma period började även hennes mediala disciplin att utvecklas och den mediala öppenhet och kunskap som hon föddes med, fick utlopp i det Arketypssystem som hon började att kanalisera ned år 1996 och som hon fortfarande arbetar med.

The Seven Signs Of Origin är ett oerhört komplext system som hela Universum är uppbyggt utifrån. Under hennes 30 år som inspirationsföreläsare och medium har hon tagit ut tusentals människors arketyper. Hennes personliga läsningar kan användas som en slags karaktärsanalys, där hon med hjälp av sina guider läser fram de olika arketyper som vi föddes med.
Innan vi valde att gå ner i den fysiska kroppen valde vi de arketyper vi ville ha med oss ner, som ett stöd till att förverkliga de intentioner vi hade med vårt liv. Ingrid Pling Olsson hjälper oss att förstå, både vilka vi är på ett själsligt plan men också vilka intentioner vi hade. Hon hjälper oss att minnas det som vi har glömt.
Det är en spännande tid vi lever i nu med det skifte som nyligen har skett. Ingrid tar oss med på en inspirerande resa, där hon beskriver skiftet och var jorden och vi människor, växter och djur som lever på jorden, befinner oss.

 

 

INBJUDAN

 

 Ge dig själv ett inspirerande år!

Ny GC Forum Grupp startar den 12 Augusti!

Det finns möjlighet att delta i en eller flera GC Forum, att i mindre grupp mötas för inspiration, erfarenhetsutbyte
och diskussion. Varje GC Forum Grupp har maximalt 7 deltagare, för att få den lilla 
gruppens styrka i samtalen.
Detta sker i förtroende och under sekretess. 
Genom att dela med dig av just dina erfarenheter och insikter,
och samtidigt vara lyhörd för andras, skapas ett samtal och en vid, öppen diskussion.
Varje GC Forum Grupp leds av en Gruppledare som är utbildad i GC Forum Koncepet och som har den
erfarenhet som krävs att leda en grupp. 
Konceptet erbjuder nu två olika Grupper:

 

GC FORUM FREEDOM – Bygger på det Fria samtalet

GC FORUM SPIRITUAL – Samtal med Andliga Teman

 

MER INFORMATION & ANMÄLAN

ANMÄLAN PÅGÅR – Hör av dig om du vill vara med i gruppen som startar den 12 augusti!

Maila Maria: maria@gcnetwork.se
Du finner mer information om GC Forum Konceptet i artikeln ovan.

VARMT VÄLKOMMEN!

GC MAGAZINE – Första Året

                                                     

’GC Magazine – Första Året’ är nu tryckt i en liten exklusiv upplaga. Det är första årets sex digitala utgåvor av GC Magazine som nu är samlade i ett limbundet Magasin. Här finns alla artiklar, gästkrönikor och bilder från årets fyra event. Här kan man i lugn och ro läsa igen, och kanske träder någon ny krönika eller artikel fram lite extra. Fascineras av hur texter kan få en ny innebörd, när man läser igen, och vartefter livet ger och bjuder upp till dans. Och ofta när man som mest behöver.

Samlingsmagasinet finns att köpa till självkostnadspris på nästa event.

 

 

 VÄLKOMMEN SOM MEDLEM


Ett nätverk med fokus på personlig utveckling

Det här är nätverket för din personliga utveckling. För det är ett stort behov av att vi möts kring livets stora frågor nu. Ett forum att mötas i för att lära känna sig själv på ett djupare plan. På en mer avancerad nivå handlar personlig utveckling bland annat om vår andliga utveckling. Den andliga utvecklingen och att förstå livets stora frågor är avgörande för din fortsättning. 

Nätverket ger sina medlemmar möjlighet till personligt och andligt växande. Genom att tillhandahålla en bredd av inspiration och kunskap, utvecklas medlemmarna i sin egen riktning, i den takt som passar för varje individs mål och drömmar. Golden Circles Network är en mötesplats, ett medlemsnätverk med inriktning på just dessa frågor.

Det här sammanhanget kan ge dig ringar på vattnet in i ditt liv på många sätt. Ibland behöver man prova något nytt, för att nya dörrar ska kunna öppnas. För du kommer att möta många fina och härliga människor. Som du annars kanske inte skulle mött.

Just nu ett Specialerbjudande! Läs mer nedan.

Varmt välkommen!

 Maria Mattsson
Grundare
Golden Circles Network

 

 

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

Om du blir medlem nu, så ingår Augusti Eventet i medlemsavgiften, och du får bjuda med en Gäst.

Hör gärna av dig om du har frågor och vill höra mer. Maila direkt till Maria Mattsson: maria@gcnetwork.se

AUGUSTI – DECEMBER 2020 – 3.800 kr – Specialpris! 

(ord pris 1 år: 9.400 kr)

 • GC FORUM GRUPP  Ny grupp startar den 12 Augusti, anmälan pågår!
 • GC FORUM DAGEN – 16 Augusti 
 • GC AUGUSTI EVENT  – 31 augusti – Boka din plats!
 • GC JUL MÖTE – 7 December, 10.30-16.30
 • GC JUL EVENT – 7 December, 17.30-20.30
 • 4 GC FORUM Gruppmöten under hösten.
 • Premiumgrupper introduceras i augusti månad
 • 4 nummer av GC MAGAZINE
 • Du får nya samlingsmagasinet: GC MAGAZINE – Första Året

Se även specifikationen nedan: ”I Medlemskapet ingår”.

I MEDLEMSKAPET INGÅR 

 • ALLA EVENT
  Med Nätverkande & Inspiration från inbjudna Gästföreläsare
 • GC FORUM MÖTEN
  Möjlighet att deltaga i en eller flera GC Forum Grupper
 • GC FORUM DAG
  Alla GC Forum grupper möts för erfarenhetsutbyte
 • GC MAGAZINE*
  Nyhetsbrevet som ges ut 8 ggr/år. Fortsättningsvis exklusivt för bara 
  medlemmar*
 • GCNETWORK.SE
  Varje medlem erhåller ett personligt inlogg till Nätverkets speciella Medlemssidor. Här finns en Medlemsblogg samt all gruppinformation rörande GC Forum Konceptet samt en speciell sida för Premium Grupperna (från September månad 2020)
 • PREMIUM MEDLEMSKAP
  Premium medlemskap med extra förmåner, samt möjlighet att ingå i en Premiumgrupp introduceras i augusti månad 2020.

 

Detta erbjudande gäller till och med den 15 september 2020

(Priserna är angivna inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag.)

Jag vill bli medlem!

Klicka här och fyll i formuläret

Bildkrönikör Susanne Båvner 

KALENDER 2020

2020


15 JANUARI

GC FORUM

Ny Grupp startar!

STOCKHOLM

2020


20 JANUARI

GC FORUM DAG

Alla Forum Grupper samlas för erfarenhetsutbyte

KL 12.30 – 17.00

STOCKHOLM

2020

30 MARS

VÅRENS EVENT

KL 17.30 – 21.00
ROSENDALS WÄRDHUS  

DJURGÅRDEN 
STOCKHOLM

2020

JANUARI –

DECEMBER

GC FORUM GRUPPMÖTEN

Alla Forum Grupper bestämmer sina egna dagar. 4 möten per grupp under våren.

KL 17.30 – 20.00
STOCKHOLM

2020

AUGUSTI

PREMIUM

Premium Medlemskap
&
Premium Grupper

Introduceras

 

 

 

STOCKHOLM

2020

8 JUNI

SOMMAR EVENT

med Gästföreläsare

Eventet flyttat till 31/8

KL 17.30 – 21.00

ROSENDALS WÄRDSHUS

DJURGÅRDEN
STOCKHOLM

2020

16 AUGUSTI


GC FORUM DAG

Alla Forum Grupper samlas för erfarenhetsutbyte

KL 10.30 – 16.30
STOCKHOLM

2020

31 AUGUSTI

AUGUSTI EVENT

Med Gästföreläsare

Boka din plats i god tid!

Max 50 platser

KL 17.30 – 20.30

ROSENDALS WÄRDSHUS

DJURGÅRDEN
STOCKHOLM

2020

AUGUSTI –

DECEMBER

GC FORUM

GRUPPMÖTEN

Alla Forum Grupper bestämmer sina egna dagar, 4 möten per grupp under hösten

NY GRUPP STARTAR
12 AUGUSTI
Anmälan pågår!

KL 17.30 – 20.00
STOCKHOLM

2020

7 DECEMBER

Nyhet!

Inspirerande

JULMÖTE

med program

KL 10.30-16.00
STOCKHOLM

2020

7 DECEMBER

JUL EVENT

med

Gästföreläsare

KL 17.30 – 20.30
STOCKHOM

KALENDER FRÅN 2019

2019


8 APRIL 

VÅRENS EVENT

KL 18.00 – 20.00
STRANDVÄGEN 7A
STOCKHOM

2019


11 NOVEMBER

GC FORUM
Ny Grupp startar

STOCKHOM

2019

10 JUNI 

GC SOMMAR EVENT

KL 18.00 – 20.30
ROSENDALS WÄRDSHUS
STOCKHOM

2019


9 DECEMBER

GC JULEVENT

ROSENDALS WÄRDSHUS

DJURGÅRDEN
KL 17.30 – 20.30
STOCKHOM

2019


26 AUGUSTI

GC AUGUSTI EVENT

KL 17.45 – 20.00
PIPERSKA MUREN
STOCKHOM

2019


17 SEPTEMBER

GC FORUM MÖTEN

KL 17.30 – 20.00
STOCKHOLM

 

 

KALENDER VÅREN 2020

JANUARI

15 januari
Ny GC FORUM Grupp startar

20 januari
GC FORUM DAG

Januari
GC FORUM GRUPP MÖTEN
Alla grupper bestämmer sina egna tider

MARS

30 mars
VÅRENS EVENT 
Rosendals Wärdshus
Djurgården
Stockholm

Mars
GC FORUM Gruppmöten
Alla grupper bestämmer sina egna dagar.

APRIL
GC FORUM Gruppmöten
Alla grupper bestämmer sina egna tider

MAJ

Maj
GC FORUM Gruppmöten
Alla grupper bestämmer sina egna tider.

JUNI

8 juni
SOMMAR EVENT – FLYTTAT TILL 31/8!
Rosendals Wärdshus
Djurgården, Stockholm

Juni
Premium Medlemskap och
Premium Grupper introduceras

AUGUSTI

12 Augusti
Ny GC Forum Grupp startas upp
– Anmälan pågår!

17 Augusti
GC FORUM DAG
Alla Grupper samlas för erfarenhetsutbyte
kl 10.30-16.30
Stockholm

31 Augusti
’GC AUGUSTI EVENT’

Vi firar 1 ÅR!
Kl 17.30-20.30
Rosendals Wärdshus, Djurgården
Stockholm

UTGIVNING 2020

 

8 NUMMER

Februari/Mars – #201

April/Maj – #202

Juni/Juli – #203

Augusti – #204

September – #205

Oktober – #206

November – #206

December/Januari – #207