#104

OKTOBER/NOVEMBER

2019

 

NYHETSBREVET EXKLUSIVT FÖR MEDLEMMAR I
GOLDEN CIRCLES NETWORK

 

VÄLKOMMEN

Välkommen till den fjärde utgåvan av GC Magazine. Nyhetsbrevet inom Golden Circles Network.

Så vad vill jag med allt det här? Nätverket med alla dess delar, och livet. Ja, för de hänger ihop. Golden Circles Network är en del av mig, vill själv vara med, lyssna och inspireras. Skapar ett medlemsnätverk där vi alla kan höra hemma. Där vi kan prata om allt vi vill, och har lust att dela, utan dömande och yta, för den är vi alla trötta på. Det ska finnas en tillåtande attityd som känns fri, man kan komma och vila en stund i känslan, att bara vara med sig själv, mitt bland alla andra medlemmar. Vi möts och pratar så mycket vi vill med varandra, vi inspireras från scenen av gästföreläsare som är experter/sakkunniga inom sina områden, vi inspireras av samtalet som det leder till, vi inspireras av allt det som vi tycker om, och det som vi inte håller med om, för vi är alla unika, tycker om olika saker och intresserar oss för olika områden. Det är därför viktigt för mig, som leder det här nätverket, att lyssna på vad ni medlemmar tycker och tänker, och vad ni är intresserade av, för att kunna se till att fortsätta bjuda in till event, möten och samtal som ger mersmak. För det räcker ibland att man får ett nytt perspektiv in i ett område, där man kanske redan själv är expert, och med det perspektivet, så kan du ge dig själv en nyckel som leder dig vidare. 

Ja, man kan ju vrida och vända på det här hur mycket som helst. Det är kanske det som är meningen, och man kan inte vara alla till lags hela tiden. Det behöver också finnas en förlåtande medkänsla i allt det här, och i livet. Vi behöver vara snälla mot varandra. Det behöver vi alla påminna oss om. Vi lever i en värld som styrs av mycket ego och självförverkligande, som ibland går överstyr. Där vissa drivs av sitt ego så till den grad att de till slut gör allt för att skina och glänsa, många gånger genom att höja sig själva på andras bekostnad. Här finns negativa attityder där man pratar illa om varandra. Man kan väl alltid hitta fel, och man kan väl alltid tycka och tänka att saker och ting skulle kunna vara annorlunda. Tänker ofta när jag hör dessa röster, när människor väljer att prata illa om andra; vad andra gör eller inte gör, så är det för mig avslöjande. De pratar många gånger om sig själva. I sak kan de ha rätt, för det är klart att människor kan göra fel; säga fel saker och mycket kan vara annorlunda, det kan ju egentligen det mesta i livet. Men min poäng är att det handlar om vad man väljer att ha för förhållningssätt till livet. Det vi väljer att fokusera på får en direkt påverkan på livet; ditt liv och mitt liv. Allt vi fokuserar på förstärks, så vi behöver vara noga med vad vi väljer för samtal. Vilka människor ger energi och vilka tar din energi? Vad är det samtalet egentligen handlar om? Handlar det om den andra, den som de pratar om, eller handlar det om dem själva? Ofta handlar det om en känsla av otillräcklighet, med en låg självkänsla. Man försöker att göra sig intressant genom att prata om andra, istället för att fokusera på att skapa något eget, ett liv som känns meningsfullt, oavsett vad man väljer att göra i livet. Vi kan alla göra vad vi vill, om vi vill. Det börjar alltid med ett första litet steg, så är man igång. Så poängen med det här sista, är att i nätverket så försöker vi lyfta varandra. Vi lyfter det som är fint och positivt, vi lyfter fram goda exempel och vi träffas för att ha trevligt tillsammans, det är viktigt. Vi får tycka och tänka precis vad vi vill, det finns inget rätt eller fel, så länge som det är gott och kärleksfullt. 

Nu den första tiden har jag valt att öppna upp nätverket, gäster är välkomna, så att alla som vill kan komma och prova på; lyssna och känna efter. Men från och med nästa år är alla möten för medlemmar med sina gäster. För som medlem får man alltid bjuda med en ny gäst, så att vi hela tiden får in ny frisk energi, som ger nya cirklar. De gyllene cirklarna är viktiga. De fortsätter, och ger oss möjligheter, kanske långt större än vad vi just nu förstår.

Inom GC Forum Koncepet är nu två grupper igång. Som medlem har du möjlighet att vara med i en diskussionsgrupp där gruppen följs åt under ett medlemsår. Läs mer om hur konceptet fungerar, och vad det kan ge dig, i min artikel nedan. I november startar den tredje gruppen och anmälan pågår. Hör av dig direkt om du vill vara med, läs mer i inbjudan i slutet av Nyhetsbrevet. 

Varmt välkommen till Jul Eventet den 9 december vid Rosendas Wärdhus på Djurgården. Jag är så glad att kunna presentera kvällens Gästföreläsare: Forskaren och Vetenskapsmannen Anders Nilsson, Ph.D, de Holistiska Livscoacherna Filippa Tjärnlund fd Svensson och Jimmy Tjärnlund, Raw Clarity och kvällens Porträtt är debuterande Författaren Charlotte Hagelin, Minful Home. Det här Eventet är öppet för alla som har ett genuint intresse för sin personliga utveckling, och som vill inspireras och höra mer om Golden Circles Network. Det kommer att bli en fantastisk kväll. Din inbjudan i slutet av Nyhetsbrevet. 

Så till sist: Tack Anders Nilsson för din inspirerande Gästkrönika. Fint att vi får ta del av en ’Essä’ med rubriken: ’Andlighet och Vetenskap i Partnerskap’ inför föreläsningen på Juleventet. 

Låt dig inspireras

/Maria


Maria Mattsson

Grundare GC Network

SPELET LIVET

Av Maria Mattsson

Livet är en kedjeeffekt av händelser. Det är ett spännande förhållningssätt, tycker jag. Utan det ena skulle det andra inte kunna hända. Och det började för länge sen, hela livet en enda ’kedjereaktion’. Allt händer av en anledning, en effekt av det som hände innan, många gånger omedveten. Det undermedvetna kan spela oss ett spratt, likaså gener, tradition med mera. Det är väl kanske ett lite annorlunda ordval, men det kan ju faktiskt kännas så, i efterhand. För ibland förstår vi först långt senare. För vem vet vad som ligger i sin linda för oss. Det är ju också en tro, på något mycket större än oss själva. Det är också ett spännande förhållningssätt. Att vi alla är en del av något större, vad det än är, och hur vi än väljer att definiera det, så känns det spännande.

Min upplevelse är att vi kan påverka livet, och det är det många som tror på. Vi kan skapa egentligen vad vi vill. Den enda begränsningen är vi själva, det svåraste. Det liv som vi lever här och nu har vi skapat, och det är en lång kedja av händelser som tagit oss dit vi är idag. Både medvetna, men inte minst omedvetna val, för det vi inte gör räknas lika mycket, i det spel som kan kallas livet. För jag tycker att det känns just så, som ett Spel. Har gjort den här liknelsen tidigare, och du sätter kanske andra ord på hur du upplever det som vi är inne i, i vårt liv här på jorden. Vi kan leva lite hur vi vill, men vi behöver påminna oss om att allt det som händer i livet är en direkt eller indirekt reaktion på vad vi gör eller inte gör. Allt som händer, eller inte händer spelar en roll, och får en effekt på livet. Tänker ibland på filmen ”Sliding Doors”, ni vet den där filmen som handlar om hur livet påverkas beroende på om hon hinner med ett tåg, och man får följa hennes två parallella liv som det ger. Och det är klart att det inte behöver se ut just så, men visst är det tänkvärt.

Så vad tror du på? Vad är din största insikt i livet? Vad har gjort en stor skillnad för dig? Vad är din största erfarenhet som varit avgörande för att du är den du är idag, och som gör att du gör vad du gör? Det är spännande frågor att ställa till sig själv. För det är här det behöver börja, i svaren du ger dig själv, och det är frågorna som avgör svaren. Den personliga utvecklingen behöver integrera precis alla delar, och det är här de riktiga samtalen om livet kan börja.

VEM ÄR DU

Av Maria Mattsson

 

Vår förmåga att härma och ta efter, att efterlikna, är avgörande för att vi ska lära oss. Från att vi föds, genom hela livet, så lär vi oss genom att lyssna, se, höra och känna hur andra gör. Men det är sedan avgörande att vi gör det på vårt eget sätt. Att vi känner oss tillräckliga att just göra det på vårt eget sätt, att det är lika rätt som något annat, och lika rätt som någon annan väljer att göra. Ju mer vi tränar och övar, desto bättre blir vi. När vi fokuserat tränar, lägger ned tid och engagemang, utvecklar vi en större förmåga, och kanske en talang på det vi väljer att göra.
Det är inte så konstigt att vi människor ibland under lång tid inte förstår att lyssna på oss själva. För om vi inte är tränade i att ’tänka själva’, om i all välmening vuxna omkring oss har talat om för oss vad vi ska göra, och velat lära oss så mycket som möjligt, kanske inom ett specifikt område, som var ett område där den personen själv hade velat lyckas inom, och som den nu försöker förverkliga genom sitt barn. Hur blir det då om det barnet har en helt annan talang, eller begåvning, men inte blir uppmuntrad att prova sig fram själv, utan näst intill ”intvingad” att fokusera på ett annat område. Om man då inte lyckas lika bra som andra barn gör, och därmed känner sig sämre, rent av dålig. Hur blir det då, och vad får det för effekt i livet? Ja, du förstår min poäng, det kan ju vara såhär ibland. Tänker tillbaka på när mina barn växte upp, inom idrotten, här kan man uppleva många exempel, de som är mindre goda gör nästan ont att se på.
Tänk hur viktigt det är att släppa en människa fri. Att få tycka, tänka och känna precis vad man vill, att få prova på, lyckas och misslyckas ingår. För hur kan vi annars förstå hur vi ska gå vidare. Att vi som föräldrar, i all välmening, ibland beter oss som något slags ’skyddsnät’, där vi försöker fånga upp och rätta till, helst, innan ’det’ händer. Eller ibland i all välmening berättar vad vi tror skulle kunna passa, vara rätt val eller väg, för våra barn. Men är det alltid av godo, och var går gränsen? Ja, det finns såklart inget svar på det, men vi behöver tänka efter. För vad är meningen med livet? Om vi alla är original, då är ju din och min väg, och vårt sätt att prova oss fram bara två exempel av alla miljarder exempel som finns i världen.

Ju mer vi lär oss genom att själva uppleva, desto mer förstår vi på ett nytt sätt hur komplext livet, världen och universum är. Vi människor, i vårt liv här på jorden, kan ju tyckas som en liten, liten, näst intill obetydlig del av det enormt stora, vi alla är en del av. Men var och en av oss räknas. Det finns inte en enda människa som är bättre eller finare än den andra, det är olikheterna som är själva poängen. Det är ju därför det är så viktig att vi förstår att vi ska inspireras av varandra, men att vi sedan ska göra det på vårt eget sätt. Någon sa: – ”Jag vill lyssna på Dig, ditt original, är inte intresserad av kopian. Den platsen är redan tagen, så vem är du?”

BILDER FRÅN TIDIGARE EVENT

 

Nedan några bilder från årets tidigare event. I April var det Vårens Event, Nätverkets första Event, för speciellt inbjudna, vid 7A Strandvägen i Stockholm med Gästföreläsare Dr Soki Choi. Vidare har vi träffats för Sommarens Event vid Rosendals Wärdshus på Djurgården i juni, med Gästföreläsare Dr Sanna Ehdin och med Kvällens Porträtt Sara Jansson. Nu senast var Augusti Eventet med Mediet Benny Rosenqvist som kvällens Gästföreläsare och Porträtt gavs av Osteopat Rasmus Schröder. Eventet var vid Piperska Muren på Kungsholmen i Stockholm.

 Tack Fotograf Viktoria Davidsson för härliga bilder och ett fint samarbete.

GÄSTKRÖNIKA

Av ANDERS NILSSON Ph.D

 

ANDLIGHET OCH VETENSKAP I PARTNERSKAP

 

Det har gjorts enorma framsteg i världen genom den kunskap som erhållits ifrån vetenskapen. Vi har nu möjligheten att eliminera fattigdom; bota många allvarliga sjukdomar; och utvecklar fantastiska informationsteknologier som snabbt förbinder världen. Samtidigt har vi blivit mer drivna av materialism och konsumtion än någonsin. Det finns flera allvarliga utmaningar framför oss såsom klimatförändringar, massutrotning av djurriket, militära robotar med artificiell intelligens, risken för kärnvapenkrig och ökande ojämlikhet för att nämna några. I informationssamhällets nuvarande höga takt har många förlorat sig själva och därför ställer inte frågan djupt inåt om vem vi är och hur vi kan öka vårt inre välbefinnande men också medkänsla till våra medmänniskor.

Vetenskapsmannen och andliga författaren Anders Nilsson målar en bild av att framtiden kan vara fantastisk om vi omfattar både vetenskap och andlighet i ett partnerskap. Det handlar inte om att göra andlighet till en vetenskap, men inte heller ignorera kunskapen ifrån vetenskapen, eftersom dessa båda återspeglar olika aspekter av vår verklighet. Vetenskapen är en beskrivning av världen utanför vår inre kärna som uppfattas genom våra fem sinnen. Den vetenskapliga objektiva principen har skapat kunskap som gjort det möjligt för det moderna samhället att utvecklas snabbt med avancerad teknik och många medicinska framsteg. Det är också viktigt att inse att traditionell vetenskap inte förklarar alla aspekter av vår mänskliga upplevelse. Andlighet är å andra sidan den sfär vi inte kan se eller beröra och är relaterad till den subjektiva inre upplevelsen. Ett personligt sökande in i andligheten kopplat till dedikerade meditations- och kontemplationsövningar ger en resa till att upptäckta mer av förnöjelsen av att existera och ökar medkänslan för andra. I denna process måste vi förvandla det som är falskt i oss, ofta drivet av girighet, hunger efter makt och okunnighet, som i slutändan har gjort det möjligt för mänskligheten att förstöra mycket runt om i världen och därmed ligger mycket bakom våran tids stora utmaningar.

När andlighet möter vetenskap i partnerskap kan en harmonisk värld bli vår framtid. I stället för konkurrens mot andra och viljan att förhöja sig själv på andras bekostnad kan vi skapa vägar som förenar mänskligheten. Då kan de utmaningar vi står inför direkt hanteras med snabba resultat. Vi, alla människor, måste lyssna på den lugna rösten inuti oss, känna värmen som strålar från hjärtat, och samtidigt stimulera i vår samtid till nya vetenskapliga upptäckter som kan användas till nytta för hela mänskligheten men också djur- och växtrikena.

ANDERS NILSSON

Anders Nilsson, är forskare och professor vid Stockholms Universitet och tidigare professor vid Stanford University i 15 år, i området mellan fysik och kemi. Hans forskning är runt vattnets fysik, men också konstgjord fotosyntes och energifrågor. Han har skrivit 250 vetenskapliga artiklar. 2004 var hans arbete med vatten utvald av ”Science Magazine” som en av topp 10 vetenskapliga genombrotten under året. Samtidigt är han andlig lärare, och har skrivit boken ”The Gentle Way of the Heart” som var finalist i USA, Best Book Awards 2014.

Läs mer om Anders Nilsson: www.gentleway.me

OM INTE FÖRR SÅ NU

Av Maria Mattsson

 

Den tidiga morgonen ger en tydlig ton in i dagen. Om jag vill. Men jag behöver fånga den. Stunden. Den tidiga gryningens känsla och klarhet. Den finns där. Och ger med sin stillhet svar. Mina egna svar når mig i dess lugn. Vad visste jag om hur det fungerade förut. Det som nu under många år givit mig ett nytt liv. Perspektivet har höjts, likt att jag liksom lyfter ur min kropp, upp i universum och ser mig omkring. Färdas lång väg till platser man inte ens med sin mänskliga hjärna kan beskriva. Det storslagna, vackra, det mest underbara man kan tänka sig, i sin känsla och i sin prakt, för ögat. Det finns så mycket som vår mänskliga hjärna inte kan ta in och förstå, om man inte öppnar upp sitt hjärta och släpper sitt intellekt fri. För hur kan man annars beskriva hur det känns. Genom hjärtat når man känslan. Genom hjärtats ton kan känslan ta mig ur min form. Kroppens begränsning på något sätt befrias, och hjärnans kapacitet kan öppnas upp, för oss. Men om någon hade försökt att på detta sätt förklara det för mig för över tio år sedan, när jag var mitt inne i allt, så hade jag aldrig förstått. Hade nog inte kunnat ta in, varit intresserad. Men hade jag förstått vad det skulle kunna ge mig, vilken effekt det skulle kunna få, mitt i allt. Hade nog min nyfikenhet väckts till liv. Det är ju ofta så att tiden då vi ska öppna upp och förstå, kommer när det är dags. När man är redo att ta in och fortsätta, för vi har det alla inom oss. Det handlar om det enkla, självklara. Det behövs inga vetenskapliga formler eller bevis, för det är ingenting man kan läsa sig till i en bok, eller förstå genom en vetenskaplig rapport. Det är över vårt mänskliga förstånd. Att döma eller negligera handlar nog mest om att man själv inte känt, ännu. Haft den upplevelse som nog behövs. Beviset behöver komma inifrån. Din egen känsla och upplevelse är det enda som räknas. För vad handlar det annars om? Det storslagna och fantastiska i livet handlar ju ofta om det mest enkla och självklara. Det jag nu vill försöka att sätta ord på, fast det inte går. För det är min upplevelse. Och min upplevelse är ju min egen, din upplevelse Din. Den vill man inte bli fråntagen genom att någon som ännu inte har haft sin egen, dömer. I sin egen oförmåga att ta in, det som man vill försöka paketera, få att passa in i den mänskliga hjärnan så som den formats och utvecklats under ett helt liv, kanske. Där man lever i tron att vetenskapen på något sätt sitter på alla svar och bevis. Det är en viktig del för människan, men det är inte där Ditt bevis finns. Man kan inte läsa sig till, ingen kan verbalt övertala dig, om din egen sanning. För vad handlar det då om? Vad vet jag. Din sanning kommer inifrån dig, din egen upplevelse och känsla. Du är unik och du är fantastisk, det behöver du påminna dig om. Precis alla behöver nog påminna sig om att livet går ut på att vi alla är original. Att försöka eftersträva att efterlikna, och att direkt kopiera någon annan är slöseri, med din tid, ditt liv. För Din tid är nu. Om inte förr så Nu.

GC FORUM KONCEPTET – Ny del introduceras!

 

Det finns möjlighet att delta i en eller flera GC Forum, att i mindre grupp mötas för inspiration, erfarenhetsutbyte och diskussion.
Varje GC Forum Grupp har maximalt 7 deltagare, för att få den lilla gruppens styrka i samtalen. Varje grupp följs åt under ett medlemsår och träffas vid 8 tillfällen. Samtalen sker i förtroende och under sekretess.

GC Forum Konceptet är kärnan i Nätverket. Förutom de stora Eventen så möts de som vill i mindre grupper, sk GC Forum. Oavsett hur stora vi blir, kommer vi alltid att gruppera oss. Varje grupp följs åt under ett medlemsår, och varje medlem utvecklas i sin egen riktning, i den takt som passar för varje individs mål och drömmar. I mitten av året möts alla grupper för erfarenhetsutbyte under en halvdag, en sk GC Forum Dag. Här delar grupperna med sig till varandra av det som givit insikter, perspektiv och växande. Därmed får alla grupperna ny energi, med nya perspektiv att ta med i sin fortsättning, resten av medlemsåret. 

Det finns nu två olika Forumgrupper inom Konceptet, den ena ‘GC Forum Freedom’, som bygger på det Fria samtalet, den andra heter ‘GC Forum Spiritual’ och är samtal med Andliga Teman.

GC FORUM FREEDOM

Grundidén är att dialogen är öppen. Man pratar om det som är aktuellt, och har samtal utifrån den specifika individen och dess behov. Därmed vet man aldrig vad varje möte har i sin linda. Det är ju det som är det fina och kraftfulla. För det handlar om var och ens personliga utveckling, som är avgörande för var och ens fortsättning. Genom att dela med dig av just dina erfarenheter och insikter, och samtidigt vara lyhörd för andras, skapas ett samtal och en vid, öppen diskussion. Samtalet är fritt och kan beröra alla områden inom det personliga området.

GC FORUM SPIRITUAL

Inför varje möte så väljer Grupp Moderatorn Andliga teman för mötet. Dessa teman leder in till djupa och unika samtal. Det är varje individ och gruppen tillsammans som skapar samtalet och det är det som är poängen. Men till skillnad från Freedom grupperna så presenteras teman, likt ett smörgåsbord inom det andliga området. Vissa gånger kan det vara ett område som du vid första anblick inte tror att du är intresserad av, men som kan visa sig ge dig ett nytt perspektiv och ny information som du kan använda på nytt sätt, i ditt liv och arbete.

Det som är gemensamt för både ’Freedom’ och ’Spiritual’ Grupperna, är att du plockar upp det du vill och det du behöver. Du behöver inte tro, tycka och känna som någon annan. Det är ju ändå inte det som är poängen. Men genom att ta in och inspireras av någon annans historia, erfarenhet och kunskap kan det leda in på ett nytt spår, ett nytt område, och ge utveckling där du just nu befinner dig. Det kan ge en fin stund till eftertanke och reflektion. Med nytt perspektiv in i ett område, som du kanske redan vet mycket om, rent av är expert inom, kan ge utveckling, för vi är aldrig färdiga.

Tack för all fin feedback och för ert intresse, det här känns så spännande. Att leda och moderera grupper är bland det bästa jag vet, har lett grupper i många år nu.
Så här till en början leder och modererar jag själv grupperna, samtidigt som jag nu utbildar Grupp Moderatorer i GC Forum Konceptet, som kommer att leda nya grupper framöver. 

Så varmt välkomna ni som känner att det vore spännande att vara med i en Grupp. Och eftersom det nu är så fint intresse, så är det redan nu fler dagar än de redan inbokade i kalendern, då varje grupp anpassar sina egna tider.

Nedan, din inbjudan till nästa grupp som startas upp den 11 november. Anmäl ditt intresse direkt om du vill vara med.

INBJUDAN

GC JUL EVENT 9 DECEMBER

Rosendals Wärdshus

 

GÄSTFÖRELÄSARE

Forskaren, Professorn & Andliga författaren
ANDERS NILSSON, Ph.D
”En Vetenskapsmans Resa genom Livets Mysterier”

Holistiska LivsCoacherna – RAW CLARITY
FILIPPA TJÄRNLUND fd. SVENSSONJIMMY TJÄRNLUND

Kvällens Porträtt
Debuterandeförfattaren – ”A MINDFUL HOME”
CHARLOTTE HAGELIN

FÖRST TILL KVARN

VÄLKOMMEN SOM VÅR GÄST – Earlybird när du bokar senast den 28/10

ANDERS NILSSON

Anders Nilsson, är forskare och professor vid Stockholms Universitet och
tidigare professor vid Stanford University i 15 år, i området mellan fysik och kemi.
Hans forskning är runt vattnets fysik, menockså konstgjord fotosyntes och energifrågor. Han har skrivit
250 vetenskapliga artiklar. 2004 var hans arbete med vatten utvald av ”Science Magazine” som en
av topp 10 vetenskapliga genombrotten under året. Samtidigt är han andlig lärare, och har skrivit
boken ”The Gentle Way of the Heart” som var finalist i USA, Best Book Awards 2014.


FILIPPA TJÄRNLUND fd SVENSSON

Filippa Tjärnlund lämnade PR världen i New York för cirka fem år sedan för att landa i Stockholm
och skapa en ny plattform för inre välbefinnande. Idag står hon på en holistisk grund, vilket innebär att
hon ser välmående från ett bredare perspektiv där spiritualitet, self-love, relationer, mat, träning,
karriär och syfte ingår.  
Filippa är även grundaren av kvinnogrupperna Raw Clarity Circle och
författaren av den internationella boken Sockerdetox.


JIMMY TJÄRNLUND

Livscoach och entreprenören Jimmy Tjärnlund guidar män till att leva ett sant liv.
Han visar vägen till att maximera sin kraft, förmåga, mening och fulla potential
i både business och privat livet. Han har själv drivit ett dussintals företag och tog sin
MBA på Handelshögskolan i Stockholm.
Han började sin inre resa tidigt och blev introducerad till
meditation som 12 åring; han utvecklade sedan sin kunskap inom Vipassana tekniken i Indien.
Han har även upptäckt kraften i Yin Yoga.


CHARLOTTE HAGELIN

Charlotte Hagelin har studerat Feng Shui i USA och har länge arbetat med inredning
med uppdrag för både privatpersoner och företag. Charlotte är också diplomerad holistisk hälsocoach
och mindfulnessinstruktör, ledarskapscoach, träningsinstruktör och hud- och spaterapeut.

LÄS MER & BOKA
KLICKA HÄR


VARMT VÄLKOMMEN!

    

 

INBJUDAN

 

NY GC FORUM GRUPP 11 NOVEMBER


Ge dig själv ett inspirerande år

Det finns möjlighet att delta i en eller flera GC Forum, att i mindre grupp mötas för inspiration, erfarenhetsutbyte
och diskussion. Varje GC Forum Grupp har maximalt 7 deltagare, för att få den lilla 
gruppens styrka i samtalen.
Detta sker i förtroende och under sekretess. 
Genom att dela med dig av just dina erfarenheter och insikter,
och samtidigt vara lyhörd för andras, skapas ett samtal och en vid, öppen diskussion.
Varje GC Forum Grupp leds av en Grupp Moderator. 
Konceptet erbjuder nu två olika Grupper:

 

GC FORUM FREEDOM – Bygger på det Fria samtalet

GC FORUM SPIRITUAL – Samtal med Andliga Teman

 

MER INFORMATION & ANMÄLAN

Hör av dig direkt om du vill vara med i en grupp med start den 11/11,
Maila Maria: maria@gcnetwork.se Du finner mer information i Artikeln ovan: GC Forum Konceptet

VARMT VÄLKOMMEN!

 VÄLKOMMEN SOM MEDLEM


Ett nätverk med fokus på personlig utveckling

Det här är nätverket för din personliga utveckling. För det är ett stort behov av att vi möts kring livets stora frågor nu. Ett forum att mötas i för att lära känna sig själv på ett djupare plan. På en mer avancerad nivå handlar personlig utveckling bland annat om vår andliga utveckling. Den andliga utvecklingen och att förstå livets stora frågor är avgörande för din fortsättning. 

Nätverket ger sina medlemmar möjlighet till personligt och andligt växande. Genom att tillhandahålla en bredd av inspiration och kunskap, utvecklas medlemmarna i sin egen riktning, i den takt som passar för varje individs mål och drömmar. Golden Circles Network är en mötesplats, ett medlemsnätverk med inriktning på just dessa frågor.

Det här sammanhanget kan ge dig ringar på vatten in i ditt liv på många sätt. Ibland behöver man prova något nytt, för att nya dörrar ska kunna öppnas. För du kommer att möta många fina och härliga människor. Som du annars kanske inte skulle mött.

Nedan, ett Specialerbjudande med två olika paket.

Varmt välkommen!

 Maria Mattsson
Grundare
Golden Circles Network

 

 

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

PAKET 1

NOVEMBER – 30 JUNI 2020   

Specialpris för 8 månader – Pris 3.500 kr (ord.pris 6 mån: 5.400 kr)

DET HÄR FÅR DU I PAKET 1

 • GC FORUM den 11 november – Ny grupp startas nu upp!
 • GC Jul Möte den 9 december
 • GC Forum Dag den 20 januari
 • GC SOMMAR EVENT i Juni
 • 4 stycken GC Forum Gruppmöten under våren
 • 5 nummer av GC Magazine

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

PAKET 2 

NOVEMBER 2019 – DECEMBER 2020  – Pris: 9.400 kr

Specialpris för 13 månader (ord pris 1 år: 9.400 kr)

DET HÄR FÅR DU I PAKET 2

 • GC Forum Möte den 11 november – Ny grupp startas nu upp!
 • GC Jul Event den 9 december
 • Samt 2 nummer av GC Magazine

2020

 • GC Forum Dag den 20 januari
 • GC Sommar Event i Juni
 • GC Höst Event i Oktober
 • GC Jul Möte i December
 • 8 stycken GC Forum Gruppmöten 
 • Samt årets 8 nummer av GC Magazine

Se även specifikationen nedan: ”I Medlemskapet ingår”.

I MEDLEMSKAPET INGÅR

 • ALLA EVENT
  Med Nätverkande & Inspiration från inbjudna Gästföreläsare
 • GC FORUM MÖTEN
  Möjlighet att deltaga i en eller flera GC Forum Grupper
 • GC FORUM DAG
  Alla GC Forum grupper möts för erfarenhetsutbyte
 • GC MAGAZINE*
  Nyhetsbrevet som ges ut 8 ggr/år. Fortsättningsvis exklusivt för bara 
  medlemmar*
 • GCNETWORK.SE
  Varje medlem erhåller ett personligt inlogg till Nätverkets speciella Medlemssidor. Här finns en Medlemsblogg samt all ’gruppinformation rörande GC Forum Konceptet samt en speciell sida för Premium Grupperna (från februari 2020)
 • PREMIUM MEDLEMSKAP
  Med extra förmåner, samt möjlighet att ingå i en Premium grupp. Ansökan att vara med i en Premium grupp öppnas upp i december 2019, med första Specialmöte i februari 2020.

 

Dessa två Special ”PAKET” gäller till och med den 8/11 2019

 

Jag vill bli medlem!

Klicka här och fyll i formuläret

BILD med citat av vår Bildkrönikör Susanne Båvner 

8 APRIL

VÅRENS EVENT

KL 18.00 – 20.00
STRANDVÄGEN 7A
STOCKHOM

10 JUNI

GC SOMMAR EVENT

KL 18.00 – 20.30
ROSENDALS WÄRDSHUS
STOCKHOM

26 AUGUSTI

GC AUGUSTI EVENT

KL 17.45 – 20.00
PIPERSKA MUREN
STOCKHOM

17 SEPTEMBER

GC FORUM MÖTEN

17.30 – 20.00

STOCKHOLM

11 NOVEMBER

GC FORUM – Ny Grupp startar

 

Anmälan pågår – Hör av dig direkt om du vill vara med


STOCKHOM

9 DECEMBER

GC JULMÖTE

ROSENDALS WÄRDSHUS

DJURGÅRDEN

KL 17.30 – 20.30
STOCKHOM

20 JANUARI

GC FORUM DAG

Alla Forum Grupper samlas för erfarenhetsutbyte

KL 12.30 – 17.00
STOCKHOM

AGENDA 2020


GC Forum – Ny grupp startar 15 januari
GC Forum Dag 20 januari
GC Vår Event 30 mars – Vi firar 1 år!
GC Sommar Event i 8 Juni
GC Forum Dag i Augusti
GC Höst Event i Oktober
GC Jul Möte i December

8 GC Forum Gruppmöten
8 nummer av GC Magazine

Premium Medlemskap/Grupp
Introduceras i februari/mars 2020

UTGIVNINGSDAGAR

2019

April/Maj
8 maj

Juni/Juli
27 juni

Augusti/September
3 september

Oktober/November
21 oktober

December/Januari
28 december

UTGIVNING

2020

Februari
Mars
April/Maj
Juni/Juli
Augusti/September
Oktober
November
December/Januari