Kurs i Universell Vit Tids Healing

 

 

Nästa kurs är i Stockholm, den 25-27 oktober

 

För mer Information och Bokning maila till: maria@gcnetwork.se

 

Inför kursen –

Gratis! Samtal om Universell Vit Tids Healing den 21/9, Online!

Ett tillfälle att höra mer och Prova på!

Universell Vit Tids Healing är en urgammal universell healingkonst. Den ger oss möjligheten att arbeta med en målsökande healing, genom tid och rum. En healing som individuellt söker efter problemet och finner behovet, vare sig detta befinner sig inom eller utanför personen, djuret, växten, eller situationen, som man valt att heala. Healingen kan både läka och lugna, men påverkar även till exempel omgivningen positivt, om denna har haft en negativ inverkan på klientens hälsa eller liv.
Den Universella Vit Tids Healingen går in och når till den djupaste vibrationen, på det fysiska planet, till vår atomnivå. Men den arbetar även med det mest subtila av tankar, känslor och drömmar, samt för att skapa smartare lösningar, inspirera till nya idéer och fördjupa positiva upplevelser. Healingen kan alltså balansera allting, både fysiskt och psykiskt, men även emotionellt.
Filosofin bakom Universell Vit Tids Healing säger att kroppen är som ett musikinstrument, som skall kunna spela de mest finstämda av vibrationer, toner. Men när kroppen på något sätt mår dåligt, så spelar den falskt. Genom att man med den Universella Vit Tids Healingen når så djupt, så kan man gå in och ”stämma” kroppen till rätt tonart igen. En tonart som ger oss ett friskare och lyckligare liv. Den delen av den Universella Vit Tids Healingen upplever de flesta av våra healers själva, för när de börjar att arbeta med healing så fylls plötsligt deras liv med ljus och harmoni. Det är då healingen blir till ett sätt att leva, man bara älskar känslan av att heala sig själv, och allt och alla man känner.
Denna healingkonst skiljer sig mycket från andra sorters healing, dels genom sitt unika ursprung, men även genom sin förmåga att nå till djupet på ett problem, oavsett tid. Med Vit Tid menas nämligen att man arbetar med all tid samtidigt, i en enhet. Dåtid, nutid och framtid flyter samman, och man kan även säga att man arbetar parallellt med den Normala Tiden. Detta eftersom Vit Tid är en egen kvalité. Vit Tid innebär också att alla färger finns med vid ens healing. Detta är mycket positivt för kroppen, eftersom filosofin tydligt säger att när kroppen mår dåligt, så har den inte bara brist på toner, utan även färger.
Den Universella Vit Tids Healingen är öppen för alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt. Man behöver inte förstå andlighet innan, och man måste inte söka efter något efteråt. Ingen behöver ändra sig, för man är okej som man är. Den enda biverkan som finns är att de flesta som får healing, eller arbetar med den, blir lyckligare efteråt.
Denna healingkonst är universell, och den ger dig inte bara healande händer, utan öppnar även upp dig till en ökad förståelse av det mesta inom andligheten. Den Universella Vit Tids Healingen öppnar dörren. Frågan är bara: Är du beredd att gå igenom den?
Channie West Ambassadör för Universell Vit Tids Healing på Jorden

 

Nästa kurstillfälle är den 25-27 oktober i centrala Stockholm.
Lärare: Maria Mattsson
Specialpris för det här kurstillfället: 5.800 kr.
För mer information och bokning, kontakta Maria direkt: maria@gcnetwork.

 

GRATIS INFÖR KURSEN – Prova på Marias Distanshealing 21/9!
Anmäl dig till “SAMTAL OM UNIVERSELL VIT TIDS HEALING
Mötet är Online/Zoom och det är Gratis – kl 19.00 – 20.30
Men du behöver Anmäla dig till 21/9 genom att maila till: maria@gcnetwork.se
Så skickar vi möteslänken!
KLICKA HÄR OCH LÄS MER!

 

Maria Mattsson - grundare av GC Network

Maria Mattsson

Maria är Grundaren till GC Network. Hon har genom sitt arbete inom Nätverket inspirerat människor till andligt och personligt växande sedan 2019. Hon kallar sig för gruppinspiratör och arbetar med större eller mindre grupper, både digitalt och vid personliga arrangerade möten. Genom sitt arbete vill hon väcka till eftertanke och personligt växande. Hon har även nått ut till människor via sin bok Livsformen, så får du ut mer av livet. En bok som hjälpt många till egna insikter.

Maria är även Lärare inom Universell Vit Tids Healing, som är öppen för alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt. Man behöver inte vara medlem i GC Network för att få deltaga i dessa kurser.

Den 25-27 oktober i centrala Stockholm.
Specialpris för det här kurstillfället: 5.800 kr.
För mer information och bokning, kontakta Maria: maria@gcnetwork.se