Varmt välkomna mina vänner! Till Augusti Eventet på härliga Rosendal & Vi firar 1 år!
Vi möts vid Rosendals Wärdshus och eventet börjar klockan 17.30. Vi inleder med registrering och mingel och det serveras äppelmust med tilltugg. Föreläsningarna börjar klockan 18.00 och kvällen avslutas klockan 21.00. Vi minglar utomhus under tak och sitter luftigt i Glashuset.

Vi hälsar kvällens inspirerande Gästföreläsare välkomna: Ingrid ’Pling’ Olson och The Nordic Couple: Charlotte & Jörgen Ringman.

Charlotte & Jörgen Ringman
’The Nordic Couple
’Rubrik: Naturligtvis!
Entreprenörsparet som berättar om hur de uppnådde samhällets yttre framgång för att snart inse att lyckan fanns på ett helt annat ställe. I Naturligtvis följer du med på ett äventyr över hela jorden som landar i ett recept på inre lycka baserat på naturens egen visdom.

Ingrid ’PLING’ Olson
Konstnär, medium och inspirationsföreläsare
Rubrik: ’Seven Signs of Origin’
Det är en spännande tid vi lever i nu med det skifte som nyligen har skett. Pling tar oss med på en inspirerande resa. Hon berättar om The Seven Signs of Origin som hon har arbetat med i över 30 år. Hon pratar även om skiftet på jorden, var vi människor, växter och djur, som lever på jorden, befinner oss utifrån detta perspektiv. Hon hjälper oss att förstå, både vilka vi är på ett själsligt plan och våra intentioner som människor. Hon hjälper oss att minnas det som vi har glömt.

Härligt med så fint intresse – Vi blir 50 gäster totalt: Medlemmar med gäster. Eventet är därmed fullbokat – Vi bokar på från väntelistan vid eventuella avbokningar.

Så härligt att vi nu kan träffas igen – Varmt välkomna!

/Maria