Några röster om GC Network

{

Vi har frågat några medlemmar vad de tycker om GC Network.

Varför är du med i GC Network och vad ger det Dig?

– “Vi är alla en del av något större och i nätverket Golden Circles Network har den känslan växt. Tillsammans har vi börjat utforska livets stora frågor. Att få dela mina magiska upplevelser med andra som intresserat lyssnar i stället för att ifrågasätta det jag berättar, ger en känsla av gemenskap och av att ha hittat hem.
Trevliga gruppmöten med spännande kursmaterial och event med inspirerande föreläsare gör att jag längtar till nästa gång.

GC Network är ett nätverk jag gärna rekommenderar. Det är varmt välkomnande, här finns inga rätt eller fel så länge det är kärleksfullt och ärligt menat. Tillsammans är det både roligt och inspirerande.
Tack Maria för att du startade upp detta nätverk. Jag ser fram emot allt som kommer framöver.”

 

– Susanne

 

– “Tillsammans med andra nyfikna får jag utforska vad som ryms i den andliga världen. Det är mitt forum för att ta del av intressanta föreläsningar och nya tankar. Gruppverksamheten ger mig möjlighet till öppna samtal utan dömande kring andlighet, livet och utmaningar vi ställs inför.”

 

– Cissi

 

– “Spännande och utvecklande att lyssna på och lära av andra människors upplevelser – mänskliga och andliga. Rekommenderas för alla som funderar på om det inte finns lite mer än vad man kan se och ta på.”

 

-Johan

 

– “För mig har det alltid varit viktigt att utvecklas som människa och att då vara med i ett Nötverk som bara fokuserar på de här frågorna, gör det möjligt för mig att fortsätta. Som får mig att reflektera över livet, lyssna på hur andra tänker, gör att jag fortsätter att utvecklas. Jag kan varmt rekommendera dig att vara med, och kanske även våga utmana dig själv.”

 

– Ann-Sofie