Änglar & Vild Magi
Änglar & Vild Magi

Channie om Änglar & Guider, Solöga om Djurens
Språk & den Vilda magin.
Missa inte Vårens Event 22 mars kl 17.30-20.30. Sänds online. Välkommen!

Bonus! De tre första bokningarna får en personlig tolkning av Solöga!

Channie om Änglar & Guider, Solöga om Djurens Språk & den Vilda magin.
Missa inte Vårens Event 22 mars kl 17.30-20.30. Sänds online. Välkommen!

Bonus! De tre första bokningarna får en personlig tolkning av Solöga!

Channie berättar om änglar och guider

Channie 

Channie håller kurser och föredrag. Hon har även skrivit tre stycken böcker om sitt liv med kontakter med andra världar.

Channie hade redan tidigt, olika former av andliga upplevelser. I familjen var både hennes mamma och mormor mediala, men ingen av dem använde sina gåvor fullt ut. Dem pratade aldrig öppet om detta.
  Healing fascinerade henne tidigt. Redan innan hon hunnit bli tonåring, så hade hon gått nästan alla healingutbildningar som erbjöds och blev senare även lärare och huvudlärare för Sverige och till sist ambassadör för Jorden, för den healing hon arbetade med. Som vuxen hjälpte hon till att forska om denna healingform på KI (Karolinska Institutet) i Stockholm, med slående resultat.
  Hon fortsätter än idag att utbilda och vidareutveckla sig. Sedan många år tillbaka är hela världen hennes arbetsfält. Hon utbildar elever och lärare inom enormt många spirituellt andliga områden. Detta är hennes liv och hennes kall.

Solöga berättar om djurens och västernas språk - vild magi

Solöga 

Carinas böcker Djurens Språk och Växternas Språk hjälper oss att förverkliga våra drömmar och ger oss tillgång till den Vilda magin.

Carina ’Solöga’ Högman är sångerska och författare. Hon har arbetat med ceremonier och vägledning sedan 1991. Solögas lyfter fram naturens visdom i sina böcker och sånger. I böckerna Djurens Språk och Växternas språk visar djuren och växterna oss raka vägen in i våra hjärtan och hjälper oss att förverkliga våra drömmar.

Välkommen till att höra Solöga berätta om sig själv och hur allt startade. Du får även delta i en förinspelad guidad trumresa där du får möta de djur som vägleder dig.

Solöga kommer även avslutningsvis i att ge personlig tolkning på vad djuren vill säga dig, till de tre första som anmäler sig till eventet.

BONUS! De tre första som bokar in sig får en personlig tolkning av Solöga under eventet!

Golden Circles Network Änglar, Guider Vild Magi

Golden Circles Network är en mötesplats, ett oberoende medlemsnätverk med inriktning på personlig utveckling. Genom inspiration och kunskap utvecklas medlemmarna i sin egen riktning.